Krah ljubavi: Znakovi Zodijaka kojima do kraja godine prijeti raskid

Radiosarajevo.ba
Krah ljubavi: Znakovi Zodijaka kojima do kraja godine prijeti raskid
Foto: Pixabay / Ilustracija

Do kraja godine neki od vas će postati ponovo singl. Zvijezde itekako imaju utjecaja na naše ljubavne odnose, a sljedeća tri horoskopska znaka će ove godine okončati ljubavne veze. 

Rak

Rak je poznat kao vrlo tolerantan znak, ali njegovu dobra priroda ume da bude pogubna po njegovu ljubavnu vezu. Brojna razočarenja i problemi iz prošlosti učinili su da Rak sada sumnja u partnera. Ipak, trebalo bi dobro da razmisli da li zaista želi da nastavi dalje bez voljene osobe.

Ovan

Ovnovi osećaju gorak ukus u ustima zbog nekih prošlih situacija i problema u vezi. Njihov aktivni duh im ne olakšava u odluci da nastave vezu sa sadašnjim partnerom. Umorni su od osjećaja frustracije koju osjećaju već neko vrijeme. Ovnovi su poznati po razumnim odlukama koje će ih ovaj put dovesti do singl statusa.

Bik

Bikovi se već neko vrijeme bore sa osjećajem dosade u vezi. Ustaljena rutina u vezi znači da će jedna osoba, prije ili kasnije potražiti nešto novo. Bikovi u posljednje vrijeme u partneru ne pronalaze zabavu što ih jako opterećuje. Kada Biku ne unosite potrebnu dozu entuzijazma u ljubavni odnos, veza se neće dobro završiti, prenosi Alo.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije