Magnetna privlačnost: Ovi horoskopski znakovi su stvoreni jedno za drugo

Radiosarajevo.ba
Magnetna privlačnost: Ovi horoskopski znakovi su stvoreni jedno za drugo
EPA / Ashton Kutcher i Mila Kunis

Neki znakovi osjećaju magnetnu privlačnost prema određenim znakovima, a i slažu se idealno.

Osobe rođene u ovim znakovima horoskopa kao stvoreni su jedni za druge:

Djevica i Ovan

Kaže se da su Djevice vrlo težak horoskopski znak i da osobe koja ga nose imaju vrlo izražene oštre i kritične stavove prema svim životnim pitanjima i prema osobama koje ih okružuju, a osobito prema svojim partnerima. Djevica je vrlo sigurna u svoje osjećaje, ali i jako strastvena, a pretjerano analiziranje ju dosta koči pri ljubavnim odlukama. Ipak, od svih horoskopskih znakova, Djevica se najviše slaže s Ovnom. Ovnovi su također strastveni znak koji idealno odgovara svim Djevičinim željama, a zajednička su im i impulzivnost i teatralnost u ljubavi.

Jarac i Ribe

Ribe su vrlo zaljubljive prirode, a Jarčevi se zaljube jednom u sto godina. Pitate se kako su onda baš oni savršeni jedno za drugo? Odgovor leži u tome da i jedni i drugi u ljubavi daju cijele sebe, bez fige u džepu, strastveno, iskreno, vjerno i romantično. Oba znaka prepuštaju se ljubavi i daju je u velikim količinama i ne vole da se netko igra njihovim osjećajima. Zbog svoje nevjerojatne kompatibilnosti u osjećajima, nema boljeg ljubavnog spoja od ovo dvoje horoskopskih znakova.

Rak i Blizanci

Blizanci su znak koji se vrlo brzo zaljubljuje, zbog čega su skloni avanturama jer imaju vrlo nemiran duh i potrebe za koje nisu sigurni da ih može utažiti samo jedna osoba. Rakovi su im po tome vrlo slični jer također u sebi imaju zaljubljivu prirodu, no treba im dugo da to nekome odluče pokazati. Blizanci su im zbog svog nemirnog karaktera vrlo privlačni jer su čista suprotnost, ali istovremeno zbog svoje blagosti omogućuju im da oslobode svoje emocije koje se isprva boje otkriti. Ta druga strana Blizanaca, Rakovima daje nadu da su upravo oni njihova idealna polovica.

Bik i Strijelac

Ljudi koji nose horoskopski znak Strijelca imaju izraženu tendenciju brzog i impulsivnog zaljubljivanja, a mana im je ta da im partner unatoč tome vrlo brzo može dosaditi. Upravo iz tog razloga, Bik je idealan partner za Strijelce jer im može donijeti sigurnost i mir u ljubavi, a istovremeno zbog svoje avanturističke crte u karakteru, može im osigurati nepredvidivost i pustolovine za kojima neprestanu žude. Obzirom da je Bik znak koji je jako siguran u sebe i ima vrlo čvrst karakter, neće previše narušavati Strijelčeve potrebe za slobodom i vremenom koje im povremeno treba za samoću.

Vodolija  i Vaga

Vage baš kao što im i samo ime govori neprestano nešto važu u životu. Vrlo nesiguran znak kojem je tako teško donijeti životne odluke jako teško pronalazi idealnog partnera zbog svog iznimno zahtjevnog i nesigurnog karaktera. Ipak, ima jedan horoskopski znak kojeg privlače neobične i drugačije osobe, a koji se također vrlo teško zaljubljuje jer ima previše kriterija koje ne može zadovoljiti baš svaka osoba. Baš iz tih razloga, Vage i Vodolije stvoreni su jedno za drugo jer se zasigurno nakon dugo, dugo analiziranja, vaganja, razmišljanja i proučavanje osobina mogu uvjeriti da su dobri potencijalni partneri u ljubavi. Pripadnici oba znaka su inteligentne i zanimljive osobe, tako da im avantura neće nedostajati, što je savršeno za Vodolije  koji mrze dosadnu rutinu i predvidljivost.

Škorpija i Lav

Lav je pravi osvajač i najsnažniji od horoskopskih znakova. Ima sigurnost u sebe, ima veliku dozu samouvjerenosti i otvoreno pokazuje svoje vrlo snažne i iskrene emocije. Škorpijama  se to sviđa jer oni traže pažnju i sigurnost i u svemu traže savršenstvo. Gdje će ga drugo pronaći nego kod Lava? Škorpije i cijene i vole odanost i vjernost kod Lavova jer im je to vrlo važna osobina koju žele da njihov savršeni partner ima. Ne žele biti povrijeđeni i toga se najviše boje u životu, a Lavovi paze da nikoga ne povrijede, stoga je ovaj dvojac idealan horoskopski par.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije