Koga 29. januara očekuje krizni period u ljubavi, a ko ne bi trebao putovati

Radiosarajevo.ba
Koga 29. januara očekuje krizni period u ljubavi, a ko ne bi trebao putovati
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za 29. januar.

OVAN

Potrudite se da prihvatite da ne možete da utičete baš na sve što se na poslovnom polju kod vas dešava. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da vas opterećuju razgovori sa partnerom koji od vas traži odgovore koje nemate. Zdravlje - moguć je hroničan umor.

BIK

Nemojte da rizikujete previše na poslu danas. Nije vam povoljan dan ni za bilo kakva putovanja. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da vam voljena osoba pokazuje neku dozu otpora prema vašim idejama. Zdravlje - osjetljiv kardiovaskularni sistem.

BLIZANCI

Nije povoljan dan za veće promjene na polju posla niti za nova ulaganja, pa bolje pokažite malo strpljenja. Kada je u pitanju ljubav, ukoliko ste u braku, očekuje vas krizni period u kojem ćete osjetiti veće partnerovo udaljavanje. Zdravlje - problemi sa stomakom.

RAK

Izbjegavajte pretjerivanje u bilo kom smislu danas na poslu. Potrudite se da budete umereni u svemu. Kada je u pitanju ljubav, vaše impulsivno ponašanje i razdražljivost vas dovode do većih problema sa voljenom osobom. Zdravlje - mogući su problem sa disajnim putevima.


LAV

Finansije vam nisu stabilne i dolazi vam dosta nekih troškova koji bi vas mogli opteretiti. Kada je u pitanju ljubav, niste sigurni u svoja osjećanja, ali partner od vas traži da se obavežete ka njemu. Moglo bi da dođe do prekida veze. Zdravlje – povedite računa o štitnoj žlijezdi.

DJEVICA

Potrudite se da budete strpljivi kada je u pitanju vaš posao. Određeni projekti će vam se sporije realizovati. Kada je u pitanju ljubav, djelujete nezainteresovano za osobu koja vam se udvara, a vi ste zapravo samo nesigurni u sebe. Zdravlje - moguća je glavobolja.

VAGA

Zabrinuti ste za razvoj situacije na poslu. Moguće je da imate utisak da je dosta toga sada protiv vas. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da ste ljubomorni i nepovjerljivi prema partneru, kojem vaše ponašanje smeta. Zdravlje - podložni ste depresiji.

ŠKORPIJA

Danas se neki konflikti na poslu mogu dodatno pojačati. Potrudite se da ipak budete malo diplomatičniji. Kada je u pitanju ljubav, želite da vam se desi nova i spremni ste da otvorite svoje srce za nova poznanstva. Zdravlje - problemi s cirkulacijom.

STRIJELAC

Potrudite se da se danas budete dovoljno taktični i da ne reagujete impulsivno na poslu. U ljubavi, moguće je da više nemate ista osjećanja prema partneru. U narednom periodu može doći do prekida veze. Zdravlje – muči vas ukočenost.

JARAC

Potrudite se da uradite ono što možete kako bi vam se popravila situacija s poslom. Mnogo toga ipak zavisi od vas. U ljubavi, dopada vam se osoba koja djeluje kao da balansira i da nije sigurna u svoja osjećanja prema vama. Zdravlje - problemi s holesterolom.

VODOLIJA

Potrudite se da budete posvećeniji svom poslu. U narednom periodu biste mogli da budete skloni ljenjosti. Na polju ljubavi vas očekuje statičan period, za sada nema većih promjena i zbog toga niste zadovoljni. Zdravlje - problemi s holesterolom.

RIBE

Očekuje vas dan koji na polju posla može da vam donese neke sitne probleme i prepreke. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete nov ljubavni susret s osobom koja je već ostavila dobar utisak na vas. Zdravlje - problemi s holesterolom, piše Glossy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije