Koliko ste romantični? Zavisi i od horoskopskog znaka

Radiosarajevo.ba
Koliko ste romantični? Zavisi i od horoskopskog znaka
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Na kojem će nivou neko pokazati svoju romantičnu stranu je individualno i ne postoji knjiga standarda, a astrologija je tu da pokaže kako se svako od nas ponaša kada je u pitanju romantika.

Svaki horoskopski znak ima svoje načine pokazivanja emocija partneru i svoju viziju romantike, piše Index.hr.

Ovan

Kada želi pokazati svoju romantičnu stranu, Ovan će svog partnera impresionirati kuhanjem, umjetničkim djelom ili kreativnim nastojanjima koja će toj osobi dati do znanja da joj žele estetski ugoditi.

Ovnovi uživaju u kuhanju za osobu koju vole, a još više uživaju u nagradi kada vide oduševljenje na njenom licu.

Bik

Kada su raspoloženi za romantiku, Bikovi ne štede na glamuru i sjaju koji smatraju da je potreban za izlazak na spoj. Oni će se satima spremati, a svaka minuta je vrijedna na duge staze jer se oblače da bi impresionirali i zadivili svog partnera.

Na ovaj način Bikovi pokazuju koliko im je stalo do nekoga i koliko im je važno da se lijepo predstave.

Blizanci

Oni su tihi romantičari i puno će puta svoju romantičnu stranu pokazati kroz rijedak poklon koji su pronašli za svoju dragu osobu, a to će uvijek predstaviti kao iznenađenje.

Iznenađenja su njihov način da budu romantični i spontani, a njihova ljubaznost i sramežljiv način da to pokažu uvijek će osigurati da njihova voljena osoba bude zaljubljena u njih.

Rak

Kada je u pitanju romantika, Rakovi su spremni, voljni i sposobni predstaviti se kao osoba koja pruža najveću podršku i ljubav. U njima ćete vidjeti najpažljivijeg partnera i osobu koju bi svako poželio imati pored sebe.

Rakovi vole udovoljavati ljudima, a kada se posebno usmjere na jednu osobu, time im daju do znanja da ih jako žele kraj sebe i da su sigurne s njima.

Lav

Lavovi vole kupovati skupe poklone i samo je nebo granica koliko će novca izdvojiti kada je voljena osoba u pitanju. Veseli ih i radost koju taj poklon izaziva kod osobe do koje im je stalo.

Djevica

Djevice su zahtjevni romantični partneri, ali daju dvostruko više nego što dobivaju. U njihovoj prirodi je da sanjaju velike snove i da slijede svoju strast, a kada je riječ o drugima i kada se zaljube u nekoga, nemaju problem da to sve i pokažu svim svojim srcem.

Djevice voljenoj osobi uvijek daju do znanja da je obožavana i neprestano daju svoje srce i dušu kroz čitavu romansu.

Vaga

Vage su romantične i oko najmanjih sitnica. Kada nađu partnera s kojim će moći podijeliti svoja vrlo lična i posebna zanimanja, smatraju da je ta osoba praktično ista kao i oni.

Vage jesu posesivne, ali se zbog toga niko ne žali jer kada počnu davati najbolje od sebe, u stanju su svačije srce ispuniti radošću.

Škorpion

Škorpioni su skloni vezivanju za osobu u koju su se zaljubili i tada mogu biti vrlo posesivni. Oni su romantičari koji vole planirati budućnost i voljenu osobu uključiti u velike snove o zajedničkim putovanjima i avanturama.

Strijelac

Strijelac je sinonim za romansu, a to znači da živi kao romantični sanjar. Strijelci su vrlo izbirljivi oko toga koga će pustiti u svoj život i još izbirljiviji u koga će se zaljubiti.

Jednom kada pronađu tu osobu, možete biti sigurni da će biti vrlo slična Strijelcu.

Jarac

Jarac voli dobru intimnu šalu, a to ne znači da će uvijek biti smiješna. Kada se osjećaju romantično, otići će vrlo daleko da bi pronašli savršen poklon, naprimjer nešto što je voljena osoba slučajno spomenula, ali nije ni pomislila da će ga ikada dobiti.

Vodolija

Vodolije je zaista romantični, ali i dosta sramežljivi, pa su javna pokazivanja ljubavi izvan njihovog dometa. To će nadoknaditi kada su sami s voljenom osobom.

Vodolije vole dijeliti komplimente, zasipavati obećanjima, koja se vjerovatno nikada neće ostvariti. Međutim, kod njih je riječ zapravo o kreiranju romantičnog trenutka koji se stvara kada dvoje ljudi maštaju zajedno.

Ribe

Kada ih pogodi romantika, Ribe potpuno utonu u stanje zaljubljenosti. Njihova strast je konkurentske prirode, a ako je nagrada njihov ljubavni interes, neće stati dok ne iscrpe svaki mogući resurs.

Riba jasno daje za znanje koliko joj je stalo do neke osobe, a tome niko ne može odoljeti, navodi Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije