Ljubav... / Isprosio ruku zaručnice od njezine petogodišnje kćerke

28. 06. 2017. u 10:07:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Cassandra ima petogodišnju kćer Adriannu Rose, koju Grant obožava i pokazao je to u prekrasnoj prosidbi.

"Probudio me rekavši da se ja i Adrianna sredimo jer nas vodi na doručak. Ovo je bio poluobičajen događaj za nas jer uvijek pokušava napraviti iznenadne slatke sitnice", rekla je Cassandra za Metro.co.uk.

Na doručku je odjednom postao nervozan i imala je neki osjećaj da će je zaprositi, no nije. Na povratku su stali u prirodu i onda je Cassandra postala sigurna da se nešto događa.

Malo su prošetali i Grant se odjednom spustio na jedno koljeno, a njihova prijateljica fotografkinja Mandi Gilliland uspjela je uhvatiti predivan trenutak. No, tu nije bio kraj.

Nakon što je Cassandra rekla 'Da', Grant se okrenuo prema maloj Adrianni. Izvadio je malu kutiju za nakit i upitao: 'Adrianna, mogu li ti biti tata, obećati da ću te ljubiti i štititi zauvijek?'

Nakon prvobitnog šoka, malena je rekla 'Hvala ti', a Grant ju je upitao 'Ljubavi, znači li to da ili ne?'. Tad je glasno vrisnula da i rekla 'Mama, napokon imam tatu'. 

Grant je opisao prosidbu kao vrlo "emocionalni trenutak" za cijelu porodicu.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

Tagovi: ljubav veza prosidba

NEMA KOMENTARA