Imaju sklonost ka slobodi: Ovih pet znakova nikako nemaju sreće u ljubavi

0
Radiosarajevo.ba
Imaju sklonost ka slobodi: Ovih pet znakova nikako nemaju sreće u ljubavi
Foto: Pixabay / Ilustracija

Astrologija ističe da zvijezde igraju ključnu ulogu u romantičnom putovanju kroz život te da one utječu na odnose koje stvaramo.

Kad je riječ o ljubavi, nekima je to teže upravo radi karakteristika koje ih prate čitav život i dio su njihove osobnosti.

Borba Škorpije

Škorpija, poznata po svojoj intenzivnoj i strastvenoj prirodi, često ima emocije koje nisu tako jednostavne.

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Njihova želja za dubokom vezom ponekad može dovesti do nesporazuma i pogrešne komunikacije. No dobar razgovor utjecat će na odnose te je bitno s partnerom pričati o tome kako se osoba osjeća.

Sloboda Vodolije

Vodolijama, koji su poznati po svom neovisnom i nekonvencionalnom pristupu životu, može biti izazov pristati na tradicionalne romantične okvire. Sloboda im je bitna, što ih dovodi do toga da im nije tako lako uspostaviti vezu koja će trajati te imati budućnost.

Ovan i strast

Ovnovi, potaknuti strašću i željom za avanturom, mogli bi se boriti sa strpljenjem potrebnim za dugoročne veze. Moguće da će stalno željeti nešto novo, a takav obrazac ponašanja udaljava ga od duge, stabilne veze u kojoj oba partnera vide budućnost.

Imaju 'anđeosku dušu': U ova tri horoskopska znaka se rađaju najbolji ljudi

Imaju 'anđeosku dušu': U ova tri horoskopska znaka se rađaju najbolji ljudi

Dualna priroda Blizanaca

Blizancima, koje krasi dualna priroda, može biti teško posvetiti se jednoj vezi. Ako se slučajno zaljube, moguće da će razmišljati o novoj vezi čim naiđu na prepreke, a i nesigurnost će im 'pomoći' na tom putu.

Zagonetni Jarac

Jarci su često usredotočeni na ambiciju u životu, stoga im ljubav i romantika nisu često na listi prioriteta. Moguće da će baš zato partnera naći na poslu ili na aktivnostima vezanima uz neke projekte i slično. No ambicija je na prvom mjestu, piše Astro talk.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije