Ova tri horoskopska znaka čeka najromantičniji Dan zaljubljenih

0
Radiosarajevo.ba
Ova tri horoskopska znaka čeka najromantičniji Dan zaljubljenih
Foto: Pixabay / Ilustracija

Postoji li romantičniji dan nego što je Valentinovo? 

Svake godine sve više ljudi slavi 14. februara Dan zaljubljenih te još više pažnje posvećuje harmoniji i međusobnoj privrženosti.

Ima tu i cvijeća i darova, ali ova tri horoskopska znaka trebaju potražiti mirno mjesto sa svojim dragim ili dragom i zahvalno se zagledati u zvijezde jer će njihov Dan zaljubljenih 2024. godine biti naročito romantično.

Pogledajte kako su ukrajinske snage navodno uništile ruski sistem vrijedan više o 9.000.000 KM

Pogledajte kako su ukrajinske snage navodno uništile ruski sistem vrijedan više o 9.000.000 KM

Barem tako tvrdi horoskop za Valentinovo. Kako otkrivaju zvijezde, ova tri horoskopska bit će naročito sretna na Valentinovo.

Rak

Ovaj horoskopski znak bit će zavodnički raspoložen na Dan zaljubljenih. Sunce u Vodoliji dopustit će raku da zasja i pokaže strastvenu i senzualnu stranu, a planet ljubavi Venera čini svoj dio.

Harizma raka oko 14. februara je fenomenalna i postavlja temelje za vrlo romantično Valentinovo.

Rakovi i račice će voditi duboke razgovore, odnos će se podići na viši nivo i možda ćete pokušati nešto što se prije niste usudila.

Lav

Nijedan horoskopski znak trenutno ne dobiva toliko ljubavi i divljenja od drugih. S jedne strane, to je zato što je sunce, vladajući planet ovog horoskopskog znaka, preuzelo vlast na nebeskom svodu i dopušta svima da sjaje - a 2024. godine niko neće sijati više ili jače od samog lava.

Bez obzira na to jeste li slobodni ili u vezi, ovo Valentinovo bit ćete obasuti ljubavlju – ako to želite.

Filmska romansa: Ova tri znaka će u februaru upoznati srodnu dušu

Filmska romansa: Ova tri znaka će u februaru upoznati srodnu dušu

Jarac

Na Valentinovo 2024. godine će vladajući planet Jarca, Venera, preuzeti zapovjedništvo nad horoskopskim znakom, a strast i romantika tada će postati vrlo važni.

Samci bi svoju trenutnu simpatiju mogli vidjeti kao muzu za projekte: Zvuči ludo, ali moglo bi upaliti! Prema zvijezdama, ovo bi mogao biti početak prekrasne veze, piše Miss7.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije