Donosimo veliki godišnji horoskop: Evo kome se smiješi sreća u ljubavi, a kome stižu veliki troškovi

0
Radiosarajevo.ba
Donosimo veliki godišnji horoskop: Evo kome se smiješi sreća u ljubavi, a kome stižu veliki troškovi
Foto: Pexels / Šta nas to čeka u 2024?

Ispraćanjem stare godine Zemlja započinje novi krug oko sunca, a za nas to znači da smo dobili priliku okrenuti novu stranicu.

Istovremeno, planete i zvijezde mijenjaju svoje položaje, što utječe na stanja znakova Zodijaka. U nastavku doznajte šta sve očekuje vaš horoskopski znak u novoj kalendarskoj godini.

Nakon, u najmanju ruku, vrlo interesantne i izazovne 2023. godine, sve nas zanima šta će nam donijeti nadolazeća kalendarska godina. Iako naš napredak ovisi isključivo o tome koliko smo spremni prihvatiti promjene, pomoć horoskopa određenim znakovima uveliko će koristiti. 

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ovan 

Vaše zvjezdano nebo donosi nove izazove - pripremite se na najvažnije životne lekcije.

Na polju ljubavi i partnerstva, zauzeti Ovnovi su i dalje u izazovnom periodu. Razlog su poteškoće u komunikaciji u odnosu sa voljenom osobom, obično ste tvrdoglavi, tako da je neophodno da sebe malo preispitate i da se bolje prilagođavate u zajedničkom odnosu. Lekcija koju svakako morate savladati je: kako je to biti u partnerstvu.

Tajne horoskopa: Kako izgleda srodna duša za svaki znak Zodijaka

Tajne horoskopa: Kako izgleda srodna duša za svaki znak Zodijaka

Slobodnim pripadnicima ovog znaka Zodijaka naredna godina donijet će sazrijevanje

Bik 

Pripadnicima ovog horoskopskog znaka zvijezde za 2024. godinu najavljuju grandiozni uspjeh, ali tek kada pobijedite neka lična ograničenja ili presložite svoje prioritete.

Za vas će ovo biti godina promjena, kako na personalnom, tako i na poslovnom planu. Mnogima će naredna godina biti zlatna prekretnica koja će utemeljiti niz dobrih smjernica.

Kada je riječ o ljubavi, oni koji su u emotivnim i bračnim vezama tokom nastupajuće godine klackati će se između potrebe za dubljom povezanošću sa partnerom i potrebom za više slobode

Blizanci 

Ovo je godina promjena za Blizance, period kada će izaći iz svoje zone komfora i ustaljenih rutina i raditi nešto što njima možda nije svojstveno.

Ljubav je ono polje, na kome će Blizanci tokom ove godine doživjeti značajne promjene. Neki Blizanci će nakon dugog razmišljanja i pokušaja da se spasi relacija postojećeg odnosa, odlučiti da prekinu svoju ljubavnu vezu, naročito je ova potreba naglašena tokom proljeća i ljeta, da bi se do kraja godine ukazala prilika za pomirenjem ili će se neko novi iznenada pojaviti u vašem životu.

Teški egocentrici: Ovi horoskopski znakovi najviše su zaokupljeni sami sobom

Teški egocentrici: Ovi horoskopski znakovi najviše su zaokupljeni sami sobom

Ako ste slobodni, sljedeća godina donosi priliku za promjenu emotivnog statusa, posebno će se iznenaditi oni Blizanci koji su već dugo sami ili bez formalnog ljubavnog statusa. 

Rak 

Vaše zvjezdano nebo tokom 2024. godine, donosi najljepša i raznovrsna ispunjenja, radost, uspjeh, sreću i ljubav.

Ukoliko ste se tokom prethodne godine osjećali pomalo izgubljeno, bez pravog puta i pravca ili ste sebi postavljali neka pitanja na koja niste imali odgovor, sada je trenutak kada stvari dolaze na svoje mjesto. Bit ćete okrenuti sebi i bavit ćete se introspekcijom i na taj način dobiti mnoge odgovore. Godina u kojoj će vaše samopouzdanje biti na zavidnom nivou je pred vama.

Kada je riječ o ljubavi, uvijek, a posebno u ovoj godini treba u potpunosti da slijedite svoje srce. Ako vam govori da je osoba pored vas ona prava - onda nema razloga za brigu, jer ona će i ostati pored vas. 

Lav 

Vaše zvjezdano nebo tokom 2024. godine, donosi dugo očekivani uspjeh i sreću. Svi izazovi koji budu pred vama, u suštini predstavljaju niz velikih lekcija.

Ljubav vam tokom 2024. godine donosi razne izazove i radosti. Ukoliko ste slobodni, tokom februara ćete imati prvi povoljan period da vam se dogodi neko novo zanimljivo poznanstvo ili flert.

Tri horoskopska znaka koja bi mogla ove zime pronaći pravu ljubav

Tri horoskopska znaka koja bi mogla ove zime pronaći pravu ljubav

Ukoliko ste u braku, ova godina bi trebala da vam donese čvršći odnos sa partnerom, neke zajedničke planove koji se tiču zajedničkog posla ili ulaganja

Djevica 

Pripadnicima ovog znaka Zodijaka zvijezde nagovještavaju brojne izazove i priliku da koristite lepezu raznih, čak i suprotnih principa koji vode do uspjeha ili rješenja. Ako vam se na trenutke bude činilo da je sve protiv vas ili pomislite da vam se tlo pod nogama urušava, zastanite i pokušajte jasno sagledati situaciju.

Ljubav će vam biti svijetla tačka - vaša oaza i izvor snage za sve ostale aspekte života. Mnogi predstavnici ovog znaka će upoznati važnu osobu, sa kojom će ući u vezu, koja se zasniva na povjerenju, lijepim emocijama, prijateljstvu i podršci. 

Vaga 

Mnogim Vagama 2024. godina donijet će razne obrate kroz očekivane i neočekivane situacije koje neprekidno podstiču dinamiku u načinu života.

Ljubavni život je ono na što treba da obratite pažnju, posebno ukoliko ste u vezi ili braku. Velika je vjerovatnoća da će vaš odnos biti na testu, i to vašem, jer ćete poželjeti neke promjene po pitanju ljubavnog života i sadašnjeg partnera, posebno u prvoj polovini godine. Ipak, najbolji savjet sada je da dobro razmislite prije nego što donesete neku drastičnu odluku i promjenu, jer neke stvari nećete uspjeti da vratite na staro.

Ako ste slobodni, tokom ljeta vam se pojavljuju dvije osobe, jedna je nova, a druga je vezana za prošlost. 

Zvijezde otkrivaju: Koji horoskopski znakovi su stvoreni jedni za druge?

Zvijezde otkrivaju: Koji horoskopski znakovi su stvoreni jedni za druge?

Škorpija

Nova godina Škorpijama će donijeti ostvarenje mnogih snova o kojima ste godinama maštali. Za vas će ova godina biti u znaku poslovnog i personalnog napretka, učenja, razvoja potencijala i napretka u svakom smislu.

Kada je riječ o ljubavi, ovo je godina testiranja vaših emotivnih i bračnih odnosa. Ono što je dobro, razvijati će se dalje u pravcu zajedničke sreće. Neki odnosi se mogu jako uzdignuti i pretvoriti u javne, u zajednički život, u brak. Ono što ne valja, lagano će otići u zaborav.

Slobodnim Škorpijama također će biti značajna godina, jer imate više nego dobre predispozicije da upoznate, ako ne baš svoju srodnu dušu, a ono osobu sa kojom možete graditi trajni, stabilni odnos.

Strijelac 

Pripadnicima ovog horoskopskog znaka zvijezde predviđaju uspjeh i transformaciju. Čeka vas jedna optimistična godina, ispunjena entuzijazmom i samopouzdanjem tokom koje ćete zablistati u punom sjaju. Iako, neće sve biti lagano, uz malo truda ovo će za sve pripadnike ovog znaka biti dobra godina puna pozitivnih promjena.

Ljubavni život će Strijelcima, koji su u vezi, donijeti dosta pozitivne energije i poleta za sve što ih čeka. 

Jarac 

Ova godina za Jarčeve će biti puna uspona i padova, ali ono što možete učiniti za sebe je da se više fokusirate na sve one dobre stvari koje će se dogoditi tokom 2024. godine, a da od onih loših naučite važne lekcije, koje više nećete ponavljati. Izazovi otvaraju razne puteve i ponekad predstavljaju dobru priliku da na teži način usvojimo važne životne lekcije.

Koliko vam je stara duša po Zodijaku: Koji znak čuva drevne tajne, a ko je 'novi u igri'

Koliko vam je stara duša po Zodijaku: Koji znak čuva drevne tajne, a ko je 'novi u igri'

Kada je riječ o ljubavi, emotivni život će tokom 2024. godine Jarčevima donijeti također uspone i padove. Od početka godine pa do aprila se možete suočiti sa velikim promjenama u vezi, čak i prekidima.

Slobodni Jarčevi u toku proljetnih mjeseci mogu aktivirati jednu zanimljivu ljubavnu priču, najprije preko poslovnog segmenta. 

Vodolija

Vodolijama će naredna godina donijeti brojna iznenađenja i turbulenciju u svim segmentima. Očekuju vas brojni usponi i padovi, ali ipak i stabilni periodi, tokom kojih ćete moći da se fokusirate i prikupite energiju koja vam nedostaje.

Ljubavni odnosi u ovoj godini bit će poprilično stabilni, ali nije isključena mogućnost da se dogodi i nova ljubav i strast. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju sjajnu godinu pred sobom za upoznavanje neke savršene osobe, za strast i jaka osjećanja, ali važno je da ne izbjegavate druženja i izlaske, jer vas to poznanstvo upravo očekuje preko prijatelja. 

Ribe 

Ova godina će Ribama biti jedna od onih koje donose uspjehe na svim poljima. Može se reći da ćete konačno odahnuti i početi skupljati zlatne plodove svog truda iz prethodnog perioda. Dosta toga će vam ići sa lakoćom, pa se potrudite da iskoristite sve ove prednosti i zablistate u ovoj godini.

Kada je riječ o ljubavi, ukoliko ste u vezi ili braku, ovo je dobra godina da razvijate vaš partnerski odnos. Izađite iz svoje komforne zone, poduzmite neke nove aktivnosti, budite kreativni, vaš partner će to cijeniti, piše Coverstyle.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije