Koliko vam je stara duša po Zodijaku: Koji znak čuva drevne tajne, a ko je 'novi u igri'

0
Radiosarajevo.ba
Koliko vam je stara duša po Zodijaku: Koji znak čuva drevne tajne, a ko je 'novi u igri'
Foto: Pixabay / Ilustracija / Horoskop

Postoje teorije kako su neke duše inkarnirane davno, još u "zoru" ljudskog postojanja, dok su druge "nove" u materijalnom životu. 

Starije duše, smatraju astrolozi, posjeduju duboko ukorijenjenu mudrost i znanje koje se može dobiti samo kroz mnoga životna doba ispunjena iskustvima i obrazovanjem. Ti ljudi gledaju na veću sliku i ne reagiraju na agresivan ili reaktivan način, već imaju miran i opušten pristup.

Ostali su manje vremena tu i čini se da su manje zreli. Često su znatiželjniji i uzbuđeniji zbog svijeta i svega u njemu. Oni su ambiciozniji i brzo reagiraju na situacije s kojima se suočavaju. Takve duše su mlade u srcu i često se osjećaju kao da imaju puno toga za učiti i ostvariti.

Zagrebački obavještajac ponovo djeluje u BiH: "Ne treba obraćati pažnju na američka rješenja"

Zagrebački obavještajac ponovo djeluje u BiH: "Ne treba obraćati pažnju na američka rješenja"

A šta na to sve kaže Zodijak?

Ovan

Vaša duša je relativno nova u igri života. Stekli ste neizrecive lekcije i znanje, ali putovanje još nije niti na polovici!

Bik

Vaša duša je srednje dobi. Doživjeli ste razna iskustva, ali još uvijek vas čeka mnogo rada na sebi.

Sedmični horoskop do 7. januara: Jedan znak čeka finansijsko blagostanje

Sedmični horoskop do 7. januara: Jedan znak čeka finansijsko blagostanje

Blizanci

Vaša duša je starije dobi. Vi ste otporni, mudri i sada se želite baciti na novi hobi ili aktivnost koja će vam donijeti stimulaciju.

Rak

Vaša duša je stara duša s jasnim i prisutnim umom. Mladi ste u srcu, a mudrost i jasnoća koju projicirate privlače prema vama one koji trebaju životni savjet.

Lav

Vaša duša je drevna i živahna, poput mudre starije osobe. Živjela je hiljadu života, a ipak još uvijek je snažna i postojana.

Ilustracija
Foto: Pexels: Ilustracija

Djevica

Vaša duša je misterija. Vaša duša je zagonetka jer je istovremeno infantilna, ali i napredna. Sve u isto vrijeme. Zbog toga ju je jako teško dešifrirati.

Vaga

Vaša duša je drevna. To nije loša stvar, ali kroz sve te živote neizbježno ste postali iscrpljeni.

Škorpija

Vaša duša je na svom vrhuncu i željna je avanture, akcije i uzbuđenja. Ipak, istovremeno je i umorna od svih prepreka i stvari na ovom svijetu koje blokiraju vaš put.

IIlustracija
Foto: Pexels: IIlustracija

Strijelac

Vaša je duša poput tinejdžera. Mlada je, divlja i bezbrižna. Uživajte u vožnji dok traje, jer će biti gotova prije nego što to mislite.

Vodolija

Vaša duša je kao dijete, mlada je i nevina. Iako je možda mlada, nije nezrela niti infantilna, već opuštena, bezbrižna i ispunjena lakoćom.

Jarac

Vaša duša je super stara i hrabra. Prošla je kroz neizrecive priče i sada joj treba mir. Sada je vrijeme za promatranje i promišljanje.

Ilustracija
Foto: Horoscope.net: Ilustracija

Riba

Vaša duša je mlada i raspršena, nova je u životu i u svemu što se nalazi u njemu, zbog čega nalazite ljepotu u najčudnijim mjestima ili stvarima. Vaša je nevinost osvježavajuća i potrebna u današnjem svijetu, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije