! / Dan pred porođaj saznala da je trudna: Imala redovne cikluse, a onda je dobila trudove

30. 07. 2019. u 14:22:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 42

Monika Tompson (46) iz Las Vegasa rodila je samo dan nakon što je saznala da je uopšte trudna, piše Prva.rs.

Uprkos tome što je celi život bila uvjerena da ne može ostati u drugom stanju, Monika je početkom ove godine rodila sina.

Punih 16 godina pokušavala je da ostane trudna sa svojim pokojnim suprugom Kevinom, ali bezuspješno.

"Učinili smo sve što smo mogli, ali nismo bili u finansijskoj situaciji da isprobamo postupak medicinski potpomognute oplodnje. Kad sam navršila 40 godina, pomirila sam se s tim da vjerovatno nikada neću postati majka. Godinu dana nakon što je moj suprug umro, upoznala sam Džejsona. Ubrzo smo počeli da živimo zajedno, ali o djeci nismo razmišljali", započela je svoju priču.

"Ciklusi su mi bili redovni, iako čudnije nego inače. Čak sam i izgubila devet kilograma zahvaljujući odlascima u teretanu. Dakle, nije bilo razloga da posumnjam da sam trudna kada me je Džejson s mučninom i grčevima doveo u bolnicu. Nisu imali ultrazvuk pa su me pitali postoji li šansa da sam trudna. Moj je odgovor bio jasan: 'Nema šanse!", opisala je Monika situaciju kada je stigla u bolnicu.

"Izvadili su mi krv i nakon što su nalazi stigli, rekli mi da sam trudna. Za manje od 24 sata rodila sam Džejdena", rekla je.

"Maleni sad ima devet mjeseci, ne plače osim ako je gladan ili umoran. Ja sam presretna, jer sam postala majka nakon svih tih godina. Ali, moram priznati da se malo osjećam zakinuto, jer trudnoću nisam iskusila u pravom smislu te riječi. Isto tako, voljela bih da sam malo mlađa mama, ali šta je, tu je", poručila je.

Tagovi: trudnoća SAD beba

NEMA KOMENTARA