Dame iznad 50 novi su hit na Instagramu

Radiosarajevo.ba
Dame iznad 50 novi su hit na Instagramu
Osježavajuća i ohrabrujuća činjenica jeste da sve više žena iznad 50 godina koristi Instagram u svrhu izražavanja svoje modne kreativnosti.

U nastavku vam donosimo pet žena iznad 50 koje nas iz dana u dana oduševljavaju svojim stilom.

Erni Stollberg, 96

Poznata po suradnji s austrijskim modnim butikom Park Wien čiji je regularni model već godinama. Erni Stollberg u svakom trenutku izgleda kao da je spremna za izlazak na modnu pistu

instagram.JPG - undefined

Renia Jaz, 52

Iako je počela objavljivati tek prije pola godine, u kratkom roku uspjela je okupiti veliki broj obožavatelja i osvojiti sve svojim eksperimentalnim stilom i kombiniranjem aktualnih trendova. 

instagram1.JPG - undefined

Lyn Slater, 64

Poznata kao Accidental Icon, ova profesorica socijalnog rada postala je prava internetska senzacija kada se prije godinu dana pojavila kao zaštitno lice za Mango. Iz dana u dan se na njenom Instagram profilu možete inspirirati avangardnim kombinacijama i eksperimentalnim i subverzivnim stilom odijevanja. 

instagram2.JPG - undefined

Lou Kenny, 59

Stil Lou Kenny je jednostavan, opušten i to je čini toliko posebnom, a sama za sebe kaže da njena odjeća odražava sve ono što njen život jest. 

instagram3.JPG - undefined

Jenny Kee, 71

Riječ je o australskoj dizajnerici zavidne karijere. Njen dizajn nosila je i princeza Diana, a Jenny danas zahvaljujući Instagramu vraća boju i vedrinu u život i inspirira svojim šarenim odjevnim kombinacijama.

instagram4.JPG - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije