London: Studentica prodala nevinost za 2,4 miliona KM glumcu iz Hollywooda

Radiosarajevo.ba
London: Studentica prodala nevinost za 2,4 miliona KM glumcu iz Hollywooda
Nevjerovatna priča o 26-godišnjoj državljanki Velike Britanije, koja je imenovana samo kao Jasmine, podijelila je svjetsku javnost, nakon što je ova djevojka ustvrdila da je prodala nevinost za 1,2 miliona eura.

Riječ je o djevojci iz Londona, koja je sopstvenu nevinost stavila na aukciju još prošle godine, kada se zarekla da će je prodati onom ko najviše ponudi. To je konačno i učinila, navodno jednoj hollywoodskoj zvijezdi, prenosi australijski portal News.

Kako se navodi, pristala je na finalnu ponudu od 1,2 miliona eura (oko 2,4 miliona KM), ali nije željela otkriti identitet glumca koji je isplatio ovaj novac, kao ni sopstveno prezime.

Inače, kazala je kako je željela prodati nevinost kako bi što prije počela sopstveni biznis. Iz kompanije Cinderella Escorts, preko koje je oglasila prodaju nevinosti, kažu da je na aukciji povijedio glumac iz Los Angelesa, koji je svojom ponudom nadmašio biznismena iz Minhena i nogometnu zvijezdu iz Manchester Uniteda.

Sastanak bi trebalo da se dogodi u jednom hotelu, a Jasmin je prije konačne odluke išla na večeru sa ovom trojicom muškaraca i priznaje da je to iskustvo bilo nevjerovatno.

Roditelji me podržavaju od samog početka. Znaju za sve i slažu se. Imam 26 godina i znaju da sam dovoljno odrasla kako bih sama odlučila šta ću činiti sa svojim telom“, objasnila je.

Kaže da se upoznala sa glumcem čiji je veliki fan. Također, nije očekivala da će njena nevinost dostići toliku cijenu, a svoju odluku da proda nevinost branila je više puta.

“Mislim da bi svaka djevojka radije postupila isto nego izgubila nevinost sa momkom sa kojim će poslije raskinuti“, zaključila je Džasmin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije