Čula buku ispod kreveta pa ostala u šoku: Ono što je pronašla nadmašilo je sva očekivanja

0
Radiosarajevo.ba
Čula buku ispod kreveta pa ostala u šoku: Ono što je pronašla nadmašilo je sva očekivanja
Foto: Pixabay / Ilustracija

Ovaj šokantni incident podijeljen na TikToku brzo je postao viralan, ostavljajući mnoge gledatelje u nevjerici.

Nedavno je korisnica društvene mreže TikTok, poznata pod imenom "K", podijelila nevjerovatno i bizarno iskustvo koje joj se dogodilo u vlastitom domu. Naime, pronašla je nepoznatog muškarca ispod svog kreveta, gdje je boravio čak četiri mjeseca.

Sve je počelo kada je "K", koja je kuću kupila s 26 godina i u njoj živjela sa svojom djecom, počela čuti neobične zvukove koji dolaze iz sobe. Kako je objasnila, zbog radnih obaveza i brige za svoju djecu koju često ostavlja kod roditelja, nije provodila puno vremena kod kuće.

Ova žena hoda Parizom sa zastavom Jugoslavije: 'Ovo je ona sa Olimpijade u Sarajevu 1984-te'

Ova žena hoda Parizom sa zastavom Jugoslavije: 'Ovo je ona sa Olimpijade u Sarajevu 1984-te'

Jednog dana, dok je odmarala u svom domu, čula je čudne zvukove. Prvo je pomislila da je riječ o mišu, ali ono što je otkrila nadmašilo je sva očekivanja. “Pogledala sam ispod kreveta i ugledala plave traperice i crne čarape kako vire. Izjurila sam van i odmah pozvala policiju”, ispričala je "K".

Dok je čekala policiju, nepoznati muškarac je mirno obuo cipele i bez ikakve nervoze napustio njenu kuću, odšetavši u nepoznato. Nakon dolaska policije, pregledala je svaki ugao kuće i otkrila da je neko koristio njeno kuhinjsko posuđe te da neke stvari nedostaju, piše Klik.

Policija je ubrzo uhvatila nepoznatog muškarca, koji se ispostavio kao nekadašnji školski kolega njenog brata iz srednje škole. Muškarac je priznao da je boravio u kući četiri mjeseca, koristeći tuš i jedući hranu kada porodica nije bila prisutna.ž

@thehodgepodgeplace

I have told the story before, but it took me a lot longer so here is the #SquatterStory #Squatter #StoryTime #Trauma

♬ original sound - K♥️

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije