TikTokerica zgrožena ovom prevarom: 'Zlo i naopako, ja sam šokirana...'

1
Radiosarajevo.ba
TikTokerica zgrožena ovom prevarom: 'Zlo i naopako, ja sam šokirana...'
Foto: Screenshot/TikTok / Korisnica TikToka iz Srbije

Korisnica TikToka iz Srbije na svojem je profilu podijelila video u kojem upozorava svoje pratitelje da paze što kupuju jer ih se vrlo lako može prevariti, a zatim je navela što je nedavno doživjela.

Tiktokerica je svratila kod majstora koji popravlja i tapecira namještaj u radionicu i tamo je vidjela kako su jednoj ženi podvalili sjedišta iz auta pod fotelje. Presvukli su auto-sjedišta, stavili nogice i prodali su to kao fotelje.

"Zlo i naopako. Žena će se sigurno šokirati kad vidi što je kupila. Dragi moji, ja sam u šoku. Ali zaista sam se šokirala kada sam danas ušla ovdje u radionicu", započela korisnica TikToka.

EURO 2024 | Španija nakon drame i produžetaka izbacila Njemačku i prva prošla u polufinale

EURO 2024 | Španija nakon drame i produžetaka izbacila Njemačku i prva prošla u polufinale

"Pitala sam što je ovo i par minuta sam šutjela. Odmah sam vidjela nešto što nije moje. Iznenadila sam se. Majstor kaže da je ovo primio od neke mušterije, ali da se iznenadio", nastavila je, a on joj je otkrio kako ga je žena zamolila da dođe i uzme dvije fotelje i dvosjed.

Vjerovali ili ne

"I to su tako naizgled izgleda kao jedna obična garnitura. Međutim, vjerovali ili ne, njoj je neko prodao sjedišta od automobila kao dvije fotelje. I ovu zadnju klupu kao dvosjed", navela je te je priložila i videosnimku na kojoj se vidi kako su od auto-sjedišta napravili fotelje.

"I kao što možete vidjeti, to je neki vjerojatno američki stari model automobila", nastavila je pa je objasnila kako je netko ručno ušio preko ovoga spužvu, a zatim je konstrukciju  dodao noge.

"Čak ima i pepeljaru. Naravno, majstor kojem je gospođa rekla da joj to pretapecira ne radi sjedišta od automobila. Tako da će sve ovo gospođi vratiti. Vjerujem da će biti veoma iznenađena što je kupila", zaključila je ova korisnica TikToka, prenosi Direktno.

@imaginarium.concept

Pre neki dan sam bila kod majstora sa kojim sarađujem, koji mi presvlači nameštaj, i imam šta da vidim!👀 Na stolu za rad - automobilska sedišta presvučena i pretvorena u fotelje i dvosed! Majstor mi je rekao da mu je to donela jedna poznanica da joj sredi, ali nije znala da su unutra automobilska sedišta! Dobro pogledajte i ispipajte polovan nameštaj pre kupovine, toliko možete😎 Da li i vi imate neko zanimljivo iskustvo? #tapaciranjeautomobila #namestaj #tapaciranjenamestaja #automobilskasedista

♬ original sound - melodylyrics - melodylyrics

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije