Jesmo li cijelo vrijeme ovo radili pogrešno? Tiktokeri otkrivaju kako se zapravo koristi ribež

2
Radiosarajevo.ba
Jesmo li cijelo vrijeme ovo radili pogrešno? Tiktokeri otkrivaju kako se zapravo koristi ribež
Foto: Kolaž / Trik sa TikToka

Na TikToku stalno se pojavljuju videi u kojima korisnici pokazuju kako neku naizgled posve jednostavnu stvar cijeli život koristimo pogrešno.

Viralan je video u kojem tiktoker objašnjava kako se otvaraju limenke - i ne, ne otvaraju se prstima, već se, navodno, jedna limenka otvara uz pomoć druge limenke.

Sada jedna tiktokerica tvrdi da smo cijelog života ribež koristili krivo.

Misteriozna svjetlost iznad Istanbula: Mnogi se pitaju šta je, pogledajte snimak

Misteriozna svjetlost iznad Istanbula: Mnogi se pitaju šta je, pogledajte snimak

U videu s više od hiljadu komentara, tiktokerica Tayla pokazuje kako zapravo ribati sir.

Ispostavlja se da ona nije jedina koja je cijeli život navodno krivo ribala sir, jer je njezin video zaprepastio mnoge koji ribaju drukčije.

Umjesto da ribež stoji uspravno na tanjiru i da ga se drži za dršku koja se nalazi s gornje strane, kao što na s većina radi, ova je tiktokerica pokazala malo drukčiji način za koji tvrdi da je puno bolji i lakši. Ribež je polegla svom dužinom na tanjir i krenula ribati sir. Ideja je da se naribani sir na ovaj način skupi unutar ribeža pa se tako puno lakše može prebaciti, primjerice na pizzu, u sendvič ili na neko drugo jelo koje radite.

I dok su mnogi oduševljeni ovim trikom i tvrde da će ga isprobati, neki su pomalo skeptični i kažu da ovo ipak nije pravi način za ribanje sira.

Tvrde kako drška ribeža postoji s razlogom, a to je da ju držimo jednom rukom dok drugom ribamo sir, a upozoravaju i da bismo na ovaj način mogli izgrebati i i uništiti tanjir.

@homewithtayx

23 years of living and I never knew this? 🧀 #graterhack #lovecheese #cheese #cleantok #tiktokhack

♬ original sound - Tayla 🦋

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije