Čovjek koji želi postati izvanzemaljac poziva i druge na transformaciju

5
Radiosarajevo.ba
Čovjek koji želi postati izvanzemaljac poziva i druge na transformaciju
Foto: Screenshot/Instagram / Black Alien project

Prekrivanje tijela tetovažama i ozbiljne promjene na tijelu nisu ništa novo, no jedan je čovjek, kad je o tome riječ, otišao korak dalje. I to u nastojanju da postane – izvanzemaljac! 

Tetovirao je gotovo svaki dio svoj tijela, na pojedina mjesta ubacio implantate kako bi dobio rupice te preoblikovao teksturu lica i ruku. Najavio je i da planira prepoloviti penis te je amputirao nos, gornju usnu, uši i dva prsta, rasjekao je jezik da izgleda kao zmijski, a tetovirao je čak i očne jabučice.

Riječ je o Francuzu, Anthonyju Loffredu, koji je transformaciju tijela, doveo do ekstrema. I tvrdi kako još nije završio te kako je prošao otprilike 65 posto puta do savršenog tijela izvanzemaljca koji je službeno nazvao 'Black Alien Project', piše LADBible.

Euro 2024 | Francuska nakon brojnih pokušaja zatresla mrežu i slavila protiv 'blijede' Belgije

Euro 2024 | Francuska nakon brojnih pokušaja zatresla mrežu i slavila protiv 'blijede' Belgije

Anthony je nedavno otišao i korak dalje, pozvavši fanove da mu se pridruže na putovanju kroz 'Black Alien' tattoo program. Pozvao ih je da mu se pridruže na kursu na kojem će moći naučiti o sigurnosti, zdravlju, higijeni i drugim važnim elementima tetoviranja i preobrazbe tijela.

Po svemu sudeći, tečaj je vrlo uspješan jer na Anthonyjevoj internetskoj stranici piše: "Naša metoda nije posebna, nije tajna, nije magija... jednostavno funkcionira. I da, postoje drugi načini da se uči, neki jeftiniji, neki skuplji... Ali nema boljih". Ovaj 'wanna be' izvanzemaljac kurs reklamira i na svojoj Instagram stranici.

Nevjerojatna priča učitelja muzičkog: Postao morski avanturist i iznenadio mnoge ljude

Nevjerojatna priča učitelja muzičkog: Postao morski avanturist i iznenadio mnoge ljude

Iako transformaciju tijela prezentira kao nešto poželjno, u njegovu životu ne prolazi sve glatko upravo zbog neobičnog izgleda. U ranijim razgovoru za LADbible, Loffredo je priznao da je imao određenih neugodnosti u restoranima. "Ponekad poželim jesti u restoranima, no konobari mi kažu da ne mogu jesti na terasi", ispričao je.

Godine 2022 je za podcast Club 113 rekao: "Svaki dan je borba, jer svaki dan srećete nove ljude koji ne razumiju, koji žele suditi. To je život, ne razumiju svi sve. Kao što ni ja ne razumijem puno stvari o mnogim ljudima. Ne možete suditi nekome. Niko ne zna šta je u nečijoj glavi, zašto netko nešto radi, morate razgovarati s tom osobom".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije