Bebina igra na iPadu majku je koštala 20.000 KM

1
Radiosarajevo.ba
Bebina igra na iPadu majku je koštala 20.000 KM
FOTO: Pixabay / Nepažnja majke koštala je novca

Na Tik Toku je objavljen video majke koja se suočila s nesvakidašnjom situacijom u kojoj je glavnu ulogu imala njena beba.

Beba se igrala na iPadu pa aktivirala razne skupe dodatke za električni automobil. Majka je saznala za kupnju tek nakon nekoliko dana kada joj je na kućnu adresu stigao račun bebinog shoppinga.

Često se dogodi da mališani ne znaju šta tačno pritišću kad koriste pametne uređaje, pa poremete postavke, naprave selfie ili pak nešto kupe. U ovom slučaju bebina igra na iPadu majku je koštala 20.000 KM.

Majka ove nestašne bebe objavila je video na Tik Toku te je otkrila da je beba kupila dodatnu opremu za opciju samovožnje automobila, a saznala je tek kada joj je na kućnu adresu stigao račun.

Da stvar bude gora, nije moguće tražiti poništenje i povrat novaca nakon 48 sati.

Srećom, njen sin neće godinama otplaćivati dug, majka i njen partner su ionako razmišljali o nadogradnji. Ova majka je na Tik Toku pokazala i rezultate prve kupnje njenog sina dok je snimala svoju Teslu kako sama izlazi iz garaže i otvara vrata.

Video je pregledalo nešto više od dva miliona ljudi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije