Astrolog dao detaljan horoskop za 2022. godinu

1
Radiosarajevo.ba
Astrolog dao detaljan horoskop za 2022. godinu
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Pavel Globa je jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, a kažu da su njegove astro prognoze tačne i do 85 posto. On često izbacuje različita astrološka predviđanja, a ovog puta donosi godišnji horoskop za godinu pred nama, 2022. godine.

Globa tvrdi da će generalno 2022. biti pozitivna za sve znakove Zodijaka, te da svi imaju veće ili manje šanse za uspjeh, no neki će ipak morati da se pomuče, dok će drugima sve ići kao po loju!

Ovan

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Za vas će 2022. biti pozitivna u svim aspektima, a većinu ciljeva koje zacrtate ćete i ostvariti. Ovnovi će moći da izgrade temelje za stabilan i siguran život. Najpovoljniji period je druga polovina godine. Ono što može da bude opasno za Ovna u narednoj godini jesu haotični i impulsivni postupci. Pokušajte da ih kontrolišete, postoji opasnost da ćete skupo platiti svoje greške.

Bik

Imat ćete određene prepreke na svom putu, ali nećete odustati, a smeše vam se velike stvari, bar kad je riječ o karijeri. Logika i marljivost mogu da vas dovedu do životnih promjena. Većina vaše energije bit će usmjerena na poboljšanje finansijske situacije, što može da skrene fokus sa privatnog života. Ipak, veza koju Bik započne u 2022. imat će čvrste temelje i pokazat će se kao veoma važna za njegovu budućnost.

Blizanci

Za Blizance je 2022. pravo vrijeme da napreduju na poslu ili poboljšaju svoje finansije. Imat ćete puno zanimljivih ideja i misli, ali i snage da ih sprovedete u djelo. U slučaju da ste sumnjičavi, zvjezde vam kažu da ne odustajete. Najviše inspiracije imat ćete u julu, a nemojte se bojati, sve pokazuje da ćete uspjeti! Kada je riječ o ljubavi, prva četvrtina godine ne donosi ništa uzbudljivo, ali već u maju stiže pozitivan aspekt. Tada ćete dobiti priliku da učvrstite vezu koju već imate ili uplovite u neki stari odnos, ali sa novom energijom.

Rak

Ova godina donijet će ravnotežu i stabilnost u vaš život. Počet ćete da radite na različitim projektima, a to može da vam donese napredak u karijeri. Takođe, u 2022. konačno ćete imati dovoljno vremena za odmor i duhovni oporavak. Slušajte sebi i ne dozvolite da vam spoljašnje okolnosti poremete planove.

Lav

I u proteklih godinu dana bilo je mnogo okolnosti koje su vam išle u prilog, a tako će ostati i ove. Imate sigurnu osnovu za budućnost. 2022. posvetit ćete samorazvoju i uživanju, a manje jurcanju za uspjehom i velikim ambicijama. Suočit ćete se sa malim nevoljama, ali prolaznim, te ne dozvolite da vam one poremete raspoloženje.

Djevica

Početak 2022. bit će odličan za Djevicu, a ukazat će vam se brojne mogućnosti za dobre promjene. Sve na čemu počnete da radite značajno će unaprediti vaše polje finansija, ali i karijere. Ono što će vam biti potrebno jeste vaša inicijativa i odlučnost. Ključ uspjeha je da odredite prioritete i ne gubite vrijeme i energiju na ono što nema perspektivu. Puno Djevica će ove godine kupiti neku nekretninu, lokal ili imanje. Također, ovo je dobra godina za proširenje porodice; brak ili dijete.

Vaga

Vage očekuje sretna i prijatna 2022. godina. Imat ćete dovoljno energije za nove aktivnosti, ili one koje ste dugo odlagali. Čeka vas uspjeh na svim poljima života. Vaša sposobnost samodiscipline, snažne volje i istrajnosti će se poboljšati, a zvezde ti se osmjehuju i kada je riječ o ljubavi. Vaši odnosi će dobro funkcionisati, kako oni sa partnerom, tako i sa prijateljima i kolegama, piše Blic.rs.

Škorpija

Škorpije će proći kroz period bitnih promjena u životu. Treba da se spreme na haotična događanja i teško da će ih izbjeći. No, neće sva nužno biti loša, upravo suprotno. Treba jasno da postavite prioritete i odredite smjer kojim želite da idete. Budite snažni i istrajni i uspjeh neće izostati. U ličnom životu čekaju vas lijepi trenutci, posebno u aprilu i novembru kada je moguć početak nove veze.

Strijelac

Strijelac će bez problema iskoristiti ovu godinu na najbolji mogući način! Najuspješniji period čeka vas od maja do oktobra, a uživat ćete u ostvarivanju svojih snova i planova. Najvažnije je da u 2022. ne zaboravite prošla iskustva i lekcije stečene iz njih, jer će ovo biti godina kada ćete moći da ispravite posljedice pređašnjih pogrešnih odluka.

Jarac

Ovo će biti odlična godina za vas! Konačno ćete pronaći pravu sreću, uspjeh i zadovoljstvo! To se neće desiti samo zbog toga što su vam zvijezde naklonjene, već i zbog unutrašnje promjene u vama, shvatit ćete da su prepreke daleko manje nego što ste mislili. Ako imate partnera, bit ćete ispunjeni i voljeni. Početak godine bit će sjajan, ali i svi naredni mjeseci.

Vodolija

Vi ste na pragu neograničenih mogućnosti, u 2022. očekuje vas aktivan, uspješan i sretan period. Imate mnogo ideja i velikih ambicija, ali je najbolje da se fokusirate na samo nešto od toga, kako ne biste preopteretili sebe. Poslednja dva mjeseca u godini čeka vas period sumiranja svega što ste uradili, a zvijezde vam poručuju da se tada ne upuštate u nove projekte i planove.

Ribe

Za Ribe 2022. godina neće biti godina iz snova, ali neće biti ni teška. Moći ćete da se nosite sa svim izazovima i udarcima, i čak i loše okolnosti neće vam padati teško. Tokom cijele godine bit ćete ispunjeni pozitivnom energijom i motivacijom. Ako težite napretku u životu, najbolje je da neke poteze povučete u prvoj polovini godine, te da budete istrajni i ne odustajete lako.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije