Astrolozi predviđaju sjajan početak 2022. za četiri horoskopska znaka

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi predviđaju sjajan početak 2022. za četiri horoskopska znaka
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Do kraja ove godine ostalo je nešto više od mjesec dana, a astrolozi se sve više bave onim šta će nas čekati u sljedećoj godini.

Saznajte koji će znakovi biti najsretniji u nadolazećoj 2022. godini...

Djevica

Pljusak u Sarajevu iznenadio građane: Pogledajte prizore sa ulica glavnog grada BiH

Pljusak u Sarajevu iznenadio građane: Pogledajte prizore sa ulica glavnog grada BiH

Što se bliži kraju 2021. godina, to su veće šanse za vrijednu i ambicioznu Djevicu, kako na poslovnoj tako i na emotivnoj razini. Čim uđemo u 2022., ovaj znak može očekivati dvostruko više sreće nego prije. Na poslu ih očekuju novi projekti, dobre ideje i ostvarenje planova koji već dugo 'stoje'. Imat ćete priliku i za ljubav, a romansa koju započnete krajem ove ili u prvim mjesecima iduće godine možda ima svijetlu budućnost.

Vaga

Od decembra 2021. i samog početka sljedeće godine, Vage će osjećati da je sreća na njihovoj strani, ali i da njihov vladajući planet ide njihovim stopama, donoseći im ljubav i radost. Bit će aktivni na polju karijere i preuzimati inicijativu, što će rezultirati uspjehom – poslovnim i financijskim. Vage će biti uspješne na svim razinama, a otvorit će im se mnoge nove prilike.

U ljubavi ih čeka puno strasti i romantičnih iskri, a poneka bi se Vaga mogla vratiti bivšem partneru ili ostvariti vezu s nekim ko im je već duže vrijeme u sferi interesa.

Škorpion

Škorpioni će 2022. godine biti izuzetno aktivni na polju prijateljstva. Upoznat će nove ljude i započeti nova prijateljstva, što će im otvoriti nove mogućnosti na poslovnom planu u narednom periodu. Očekuju ih dobri rezultati na svim poljima, a posebno će ih razveseliti napredovanje na poslu.

Na emotivnoj razini za užurbane Škorpione vladat će sklad, dok će usamljene čekati zanimljivo i romantično razdoblje koje će izgledati poput bajke.

Vodolija 

U idućih godinu dana Vodolije čekaju poslovne ponude o kojima nisu ni sanjali. Na profesionalnom planu događaji će biti rijetki, a imat će dilemu kako odabrati ono što je najbolje. Dogodit će se da u isto vrijeme dobiju tri ili četiri poslovne ponude.

Šta god prihvate, oni će dobro izabrati, jer imaju podršku s neba. Val naglih promjena može ih na trenutak uznemiriti, ali brzo će shvatiti da je to nešto najbolje što im se dogodilo u posljednje vrijeme. Donijet će neke važne odluke koje će imati veliki učinak u budućnosti.

Na emotivnom nivou čeka ih sklad u porodici, a slobodni Vodolija imat će priliku razriješiti neke odnose iz prošlosti koji bi mogli prerasti u lijepu, mirnu romantičnu priču, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije