Horoskop / Astrolozi savjetuju: U oktobru slijedi pet rizičnih datuma

28. 09. 2021. u 21:14:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Astrolozi otkrivaju da u oktobru slijedi pet rizičnih datuma. Ukoliko se fokusirate na prave stvari, možete savladati prepreke i probleme na životnom putu. Najvažnije je da sačuvate optimizam i mir!

Evo koji dani će biti najkritičniji u oktobru 2021. godine:

7. oktobar – prelazak Venere u znak Strijelca

Ovo je vrlo važan tranzit, ali nepovoljan. Otpuštanje vatre uopće nije ono što ovom planetu treba da bi se osjećalo dobro.

Činjenica je da u Veneri ne postoji ni djelić ovog elementa pa nas čeka rizičan dan i narednih nekoliko tjedana, zaključno s 04. novembra.

Ovo će biti težak period za odnose s voljenim osobama, posebno s romantičnim partnerom. Posebno ćemo imati problem s energijom, osjećat ćemo se bezvoljno i iscrpljeno.

8. oktobar – Sunce u konjunkciji s Marsom

Mars će se sakriti iza Sunca, što će izazvati snažan val negativne energije. To će negativno utjecati na živote većine nas.

Mnogi ljudi će na taj dan postati emocionalni, ljuti i neće biti spremni na ustupke čak ni svojim najmilijima.

Pronalaženje zajedničkog jezika bit će izuzetno teško. Bit će to vrlo izazovan period, ali ako se potrudite da sačuvate mir usprkos izazovima, sve bi moglo biti u redu.

9. oktobar – Sunce u konjunkciji sa Merkurom

Na ovaj dan Sunce će biti zajedno s drugom planetom – Merkurom. Ovo će biti unutrašnja veza pa će planet stajati točno ispred naše zvijezde. Na taj dan astrolozi savjetuju da ne putujete i uštedite novac.

Osim toga, vrijedi napomenuti da će Merkur i Mars također biti u konjunkciji.

To znači da nas 9. oktobra očekuju brojni izazovi. Pažljivo planirajte svaki svoj potez i ne donosite nepromišljene odluke.

20. oktobar – Pun Mjesec u Ovnu

Pun Mjesec u Ovnu donosi otkrivanje tajni, razotkrivanje lica, ali i odustajanje i ispuštanje iz ruku pravih prilika.

Izgubit ćemo motivaciju, ulijenit ćemo se i teško ćemo ispunjavati data obećanja.

Ne posuđujte ovog dana ništa i nikome ne dajte ništa.

30. oktobar – Mars prelazi u znak Škorpiona

Ovaj tranzit bit će jako rizičan, a Škorpion donosi impulse, jak temperament i konflikte. Stojimo u mjestu zbog strahova i unutrašnjih blokada, a ono što nas posebno sputava je nepovjerenje, ljubomora i visok ego.

Mogući su konflikti s partnerom, borba za nadmoć i natjecanje. Birajte sredstva, utišajte ego!

Bez obzira na ove izazovne dane, oktobar ima tendenciju da bude romantičan i lijep mjesec, a oni koji su ustrajni, vjeruju u sebe i trude se da sačuvaju pozitivan stav, najlakše će se riješiti prepreka, piše Atma.hr.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA