Mjesec donosi promjene: Za tri horoskopska znaka je to sreća

0
Radiosarajevo.ba
Mjesec donosi promjene: Za tri horoskopska znaka je to sreća
Foto: Pexels / Trenutak sreće

U utorak, 7. septembra na snagu stupa faza mladog Mjeseca i to u znaku Djevice, a ovaj period pružiće nam priliku da napravimo konkretne pozitivne promjene u životu.

Iako će ovaj period svima donijeti priliku za napredak, posebno puno sreće imat će slijedeća tri znaka:

Blizanci

Put ka otvaranju pregovora s EU: Vijeće ministara BiH danas o Nacrtu zakona o sudu BiH

Put ka otvaranju pregovora s EU: Vijeće ministara BiH danas o Nacrtu zakona o sudu BiH

Najveće promjene vas očekuju u vezi porodice i doma - moguće je da ćete renovirati, kupiti nove stvari za kuću, da će vam stići voljeni rođaci u posjetu, ili da će se porodica na neki način proširiti - vjeridbom, vjenčanjem ili rođenjem novog člana.

Također, u narednim danima sve će vam ići glatko i bez muke, dosta ćete se zabavljati i imate inspiracije i kreativnosti više nego ikada!

Djevice

U narednim danima dobit ćete šansu da bolje upoznate sebe i povežete se sa onim što istinske želite i mislite. Čeka vas period duhovne promjene, a čini se da su pred vama spoznaje koje bi mogle da vam potpuno preokrenu život na bolje.

Osjećat ćete se mudrije i moćnije nego ikada, a sav vaš trud i rad na sebi sada će biti nagrađen.

Strijelac

U narednom periodu dobit ćete jasan uvid u svoje profesionalno polje, odnosno spoznat ćete svoje ciljeve i čime zapravo želite da se bavite u životu. Poslovna intuicija će vam biti veoma izražena, pa je poslušajte. Zapišite svoje ciljeve za naredne mjesece i radite na njima, velike su šanse da se realizuju, piše Blic.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije