Astrolozi upozoravaju: U utorak nas očekuje težak horoskopski aspekt

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi upozoravaju: U utorak nas očekuje težak horoskopski aspekt
Foto: Pexels / Ilustracija

Sunce će biti u opoziciji s Neptunom od 14. septembra i učinit će da budete osjetljiviji, mogu se javiti nesigurnosti, kompleksi i negativne emocije. U ljubavi su moguće igre moći, obmane i prevare, kao i podmukle taktike i igrice.

Možda ćete baš vi biti pokretač ovih manipulacija u odnosu, ali prije nego što se zaigrate, razmislite koliki rizik preuzimate.

Nikako ne prepuštajte stvari trenutnom raspoloženju i slučaju, a pazite koje riječi koristite kako ne biste povrijedili tuđe osjećaje.

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Jedini odbrambeni mehanizam tokom opozicije Sunca i Neptuna je vaše samopouzdanje, pa radite na njemu najbolje što možete i umijete. Najbolji način za to je da ovladate svojim kreativnim talentima, koji uključuju muziku, pisanje, poeziju, ples i modu.

Najvažnije je da izbjegnete sukobe, a zbog povećane osjetljivosti možete postati meta za toksične ljude koji će vas pokušavati iskoristiti. Naučite reći "ne" i otići u pravom trenutku. Budite oprezni u započinjanju novih veza. Budite vrlo jasni sebi i drugima u vezi sa svojim namjerama. Ne može biti sivih zona, samo da ili ne.

Svaka obmana, podmukla taktika ili laganje s vaše strane brzo će vas povući na dno.

Ako se suočite s razočarenjem i obeshrabrenjem, bit čete u iskušenju pobjeći od surove realnosti života i živjeti u snovima. Spustite se na zemlju, odvažite srce jer ste hrabri suočiti se sa svim izazovima koje ovaj aspekt donosi, piše Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije