Ovi horoskopski znakovi iako komplikovani - svi ih vole

2
Radiosarajevo.ba
Ovi horoskopski znakovi iako komplikovani - svi ih vole
Foto: Pixabay / Ilustracija

Mnogi već znaju da među 12 znakova zodijaka ima 5 "najtežih".

Ovi znakovi su uvijek “odani”, jer su rođeni pod takvim zvijezdama.

1. mjesto: Škorpije

Poljoprivrednici u FBiH suočavaju se s krizom: Farme se gase, prozvodnja pada

Poljoprivrednici u FBiH suočavaju se s krizom: Farme se gase, prozvodnja pada

Škorpije spadaju u najveće „ zlikovce“ zodijaka. Oni uvijek dobiju ono što žele. Za njih, ništa nije nemoguće. Imaju veoma okrutan odnos prema svijetu, super ego i osvetoljubiv karakter. Za njih su ljudi – njihova imovina, tako da ako ste u njihovoj mreži, zauvijek ste u njihovom ropstvu. Bilo koja vrsta odnosa sa predstavnicima ovog horoskopskog znaka može se završiti ozbiljnim posljedicama.

2. mjesto: Ovan

Ovan je vrlo impulsivna osoba. Oni su u stanju da za 15 sekundi razbiju sve što su izgradili tokom godina, a to se odnosi ne samo na razvojne projekte, već i njihov odnos. Oni su uvijek u pravu, a ako zaista jesu, onda morate priznati da su u pravu. Ovo jednostavno pravilo postoji u njihovim životima. Ako se zaljubite u Ovna, onda se pripremite na vatru koja će goreti neprekidno. Strast će se kuvati stalno.

3. mjesto: Blizanci

Blizanci ne mogu mirno da sjede na nekom mjestu, vrlo su brbljivi i hiroviti. U kritičnim trenucima, oni nose “masku ravnodušnosti” ili čak okrutnosti i ostavljaju bez pozdrava. Mišljenje okoline je prazan zvuk za njih. Oni imaju svoj svijet mašte u glavi. Blizanci su podmukli. Čini vam se da ih dobro poznajete, ali su u stanju da uvijek odigraju – Šah-mat.

4. mjesto: Vodolija

Vodolije- su veoma specifične u komunikaciji. Oni cijene samo svoje mišljenje. Oni lako mogu okriviti nekoga i ne vole da slušaju pravdanja. Vodolije imaju poseban um, ali su često okupirani emocijama.

5. mjesto: Jarac

Sa Jaračevima je teško komunicirati. Tvrdoglavost je njihovo drugo ime. Jarčevi rijetko koga tretiraju sa poštovanjem, tako da je njihov socijalni krug uvijek ograničen. Oni ne tolerišu dosadu, tako da su okruženi najvrednijim prijateljima. Ako se iznenada zaljubite u Jarca, potrebno vam je mnogo strpljenja i izdržljivosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije