Xiaomi Redmi Note 12 Serija: Pristup vrhunskoj tehnologiji nikad nije bio lakši

0
Promotivni tekst
Xiaomi Redmi Note 12 Serija: Pristup vrhunskoj tehnologiji nikad nije bio lakši
Foto: BH Telecom / Xiaomi Redmi Note 12 Serija

U eri brzog razvoja mobilne tehnologije, Xiaomi se ističe svojim inovativnim pristupom i neprestanim trudom da korisnicima pruži vrhunsko iskustvo. Najnovija serija Xiaomi Redmi Note 12, koja uključuje modele Pro, 12S i 12, predstavlja još jedan dokaz toj predanosti.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro: Zamijenite profesionalnu kameru smartphoneom

Xiaomi Redmi Note 12 Pro dolazi s impresivnom četverostrukom kamerom koja korisnicima omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija i videozapisa. Glavna kamera od 108 MP koristi ISOCELL HM2 senzor za nevjerojatnu jasnoću i detalje.

Osim glavne kamere, Redmi Note 12 Pro također ima ultraširoki objektiv od 8 MP, makro objektiv od 2 MP i dubinsku kameru od 2 MP. Ove dodatne kamere omogućavaju korisnicima snimanje širokih pejzaža, detaljnih makro snimaka i portreta s efektom zamućenja pozadine. Snimanje videa olakšano je uz noćni način rada u uvjetima slabog osvjetljenja, a snimke je moguće praviti u 4K rezoluciji pri 30fps.

Jedna od izvanrednih karakteristika ovog modela je njegov veliki 6,67-inčni zaslon, koji pruža izuzetno jasnu sliku bez obzira na to gledate li filmove, igrate igre ili pregledavate fotografije i videozapise. Baterija od 5000 mAh koja podržava brzo punjenje od 67 W, garantuje vam da ćete uživati u svom telefonu cijeli dan bez potrebe za ponovnim punjenjem.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro opremljen je najnovijim Snapdragon® 732G čipsetom za brze performanse, a za ljubitelje visokokvalitetnog zvuka integrisana je Dolby Atmos tehnologija.

Xiaomi Redmi Note 12S: Očekujemo samo najbolje

Xiaomi Redmi Note 12S donosi impresivne specifikacije upakovane u elegantan dizajn. Ovaj telefon dolazi s 6,43-inčnim zaslonom koji pruža rezoluciju od 2400 x 1080 piksela i gustoću piksela od ~409 PPI. Njegov AMOLED DotDisplay podržava frekvenciju osvježavanja od 90 Hz za dinamično pregledavanje sadržaja.

Xiaomi Redmi Note 12S dolazi s s impresivnom trostrukom kamerom od 108 MP, koja omogućava da zabilježite svaki trenutak s izvanrednom jasnoćom. Bilo da ste strastveni fotograf ili samo želite uhvatiti visokokvalitetne slike tokom putovanja, ovaj telefon će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Osim već spomenute trostruke kamere od 108 MP, Xiaomi Redmi Note 12S ima i ultraširoki objektiv od 8 MP i telemakro objektiv od 2 MP, što vam pruža više opcija za fotografisanje.

Na prednjoj strani, Redmi Note 12S ima selfie kameru od 16 MP za oštre i svijetle selfije, uz podršku za AI prepoznavanje lica i HDR za personalizaciju snimaka.

Da bi pružio korisnicima najnovije softversko iskustvo, Redmi Note 12S radi na Android 13 operativnom sistemu s MIUI 14 korisničkim interfejsom. Opremljen je MediaTek Helio G96 čipsetom, koji nudi brze performanse. Ovaj model nudi različite opcije za spašavanje podataka, a model koji se nalazi u našoj ponudi dolazi s 256 GB prostora, sa mogućnošću proširenja putem microSD kartice.

Xiaomi Redmi Note 12: Pouzdanost i performanse u jednom paketu

Xiaomi Redmi Note 12, poput Pro verzije, dolazi sa ogromnih 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije. Ova kombinacija pruža korisnicima dovoljno prostora za sve njihove aplikacije, fotografije i videozapise. Također, ovaj model koristi LPDDR4X RAM + UFS2.2 tehnologiju za spašavanje, što garantuje brzo i fluidno korisničko iskustvo.

Xiaomi Redmi Note 12 koristi Snapdragon® 685 čipset za brze performanse, a baterija na ovom modelu ima kapacitet od 5000 mAh i podržava brzo punjenje od 33 W.

Xiaomi Redmi Note 12 serija predstavlja pravu kombinaciju stila, funkcionalnosti i performansi. Bez obzira tražite li smartphone s izvrsnom kamerom, velikim internim prostorom ili brzom internetskom vezom, Xiaomi Redmi Note 12 serija ima nešto za svakoga.

Kupite u BH Telecomu: Iskoristite priliku za vrhunsko mobilno iskustvo

Sada kada ste upoznati s impresivnim karakteristikama serije Xiaomi Redmi Note 12, pozivamo vas da iskoristite ovu izvanrednu priliku i nabavite svoj novi Xiaomi Redmi Note 12 smartphone samo u BH Telecomu za 1 KM uz odabrane pakete. Uživajte u profesionalnim kamerama, brzim performansama i bogatom prostoru za spašavanje podataka dok istražujete svijet mobilne tehnologije.

Posjetite najbliže prodajno mjesto BH Telecoma ili jednostavno posjetite naš webshop kako biste odabrali model koji najbolje odgovara vašim potrebama. Ova serija donosi visoku kvalitetu i napredne mogućnosti po pristupačnim cijenama, zbog toga ne propustite priliku da postanete ponosni vlasnik Xiaomi Redmi Note 12 uređaja danas!

Vaša budućnost u mobilnoj tehnologiji čeka samo na vas!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije