Nova Samsung Galaxy Z serija u ponudi BH Telecoma - Pridruži se Flip strani!

0
Promotivni tekst
Nova Samsung Galaxy Z serija u ponudi BH Telecoma - Pridruži se Flip strani!
Foto: Samsung / Samsung Galaxy Z Fold5 i Z Flip5

Samsung je upravo predstavio svoju najnoviju liniju vodećih pametnih telefona - Samsung Galaxy Z seriju. S najnovijim modelima, Samsung poziva svoje korisnike da se odmaknu od uobičajenog i uživaju u novim, jedinstvenim iskustvima.

To je novi, otvoreni svijet gdje vas čekaju bolja iskustva, posebice za one koji žele prekoračiti granice konvencionalnog i isprobati nešto novo.

Novi Samsung Galaxy Z Flip5 će savršeno da Vam pristaje — i u životu i u Vašem džepu

Ovaj model posjeduje briljantan 3,4-inčni Flex Window kojeg možete prilagoditi, te kameru koja snima selfije iz oštrih uglova. Snimite zapanjujuće selfije uz FlexCam i izgledajte najbolje do sada iz bilo kojeg ugla. Bez obzira koju kameru odaberete, Galaxy Z Flip5 to olakšava. I sve što sada trebate savladati je umjetnost poziranja.

Kompaktan i privlačan, ovaj sklopivi uređaj je podjednako svestran i prenosiv. S unutarnje strane nalazi se već viđeni 6,7-inčni zaslon Full HD+ rezolucije od 120 Hz, a baterija ima apacitet 3.700 mAh s podrškom za 25-vatno žično punjenje. Umjesto vertikalno, kamere su postavljene horizontalno.

Definitivno Samsungov najkompaktniji Galaxy Z Flip5 opet se čvrsto sklapa kako bi kliznuo u džep lako kao i u ruke. Jednostavno, jedna veličina koja stane u svaki džep.

Samsung Galaxy Z Fold5 posjeduje snagu računara, ali je kreiran da staje u Vaš džep

Upoznajte telefon sa velikim ekranom poput mobilnog kina. Samsung Galaxy Z Fold5 je istovremeno i uzbudljiva konzola za igrice i moćan uređaj sa više ekrana za multitasking. Istovremeno je dopunjen moćnom, profesionalnom kamerom.

Promjene na ovom modelu se ogledaju u Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 uz 25W brzo punjenje i bateriju. Kamera je trostruka – primarno sočivo sa 50MP, 10MP telephoto uz 3x optički zum i 12MP ultrawide senzor. Selfi kamera sa prednje strane kada se zatvori telefon ima 12MP, a selfi kamera sa unutrašnje strane 4MP. Ne brinite da će Vam sunčeva svjetlost uništiti pogled dok uživate u doživljaju gledanja filma na glavnom ekranu od 7,6 inča. Imat ćete osjećaj kao da ste usred akcije — uz Galaxy Z Fold5 koji emituje i do 1750 nita svjetline.

Ovako impresivan telefon jednostavno ne želite prestati koristiti. A sa masivnim sistemom dvostruke baterije od 4400mAh (tipično) to i možete. Uparen sa naprednim procesorom, on inteligentno prilagođava potrošnju energije Vašim navikama i Vašim potrebama, čineći da jedno punjenje traje duže nego ikada prije.

Iz kompanije Samsung poručuju kako su preklopni telefoni puno više od samog uređaja – oni predstavljaju način razmišljanja i životni stil. A Galaxy Z Fold5 je tanji, lakši i prenosiviji nego ikad!

Samo u BH Telecomu pronaći ćete Samsung Galaxy Z Flip5 već od 18,27 KM mjesečno, te Galaxy Z Fold5 već od 67,88 KM mjesečno uz paket Extra Premium i ugovor na 24 mjeseca.

Više informacije o vrhunskim uređajima Samsung Galaxy Z serije u ponudi BH Telecoma je dostupno na prodajnim mjestima i na našem webshopu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije