Uskoro izlazi novi serijal popularne igre God of War?

0
Radiosarajevo.ba
Uskoro izlazi novi serijal popularne igre God of War?
Foto: Youtube / God of War Ragnarok

Sljedeća igra God of War mogla bi biti bliža izlasku nego što se misli, a možda će uključivati važnu osobu iz prethodnih igara.

Iako su iz Santa Monica Studija rekli da je God of War Ragnarok posljednje poglavlje Kratosove nordijske priče, postoji nekoliko otvorenih pitanja za buduće nastavke, u kojima Kratos ili njegov sin Atreus mogu preuzeti glavnu ulogu.

Prije nego što je God of War Ragnarok izašao za PlayStation 5 prošle zime, postojala je špekulacija o novoj God of War igri jer je Santa Monica Studio počeo zapošljavati osoblje za drugi projekat.

Skandalozni Dodik gostovao kod Hadžifejzovića: Nudi novac da se RS otcijepi, trguje s Potočarima?!

Skandalozni Dodik gostovao kod Hadžifejzovića: Nudi novac da se RS otcijepi, trguje s Potočarima?!

Mnogi igrači misle da je to novi projekt iz serijala God of War, bilo kao dodatak za Ragnarok ili manja igra. Najnoviji glasovi sugerišu da ćemo možda saznati nešto više na Game Awards 2023 u decembru.

Na LinkedIn stranici Ariel Lawrence, direktorica koja je radila na serijalu God of War još od PlayStation 2 ere, moguće je pronaći važan trag. Iako je radila na prethodnim igrama iz serijala, ne čini se da je učestvovala u izradi God of War Ragnaroka.

Otkrivena tajna Rockstara: Uskoro izlazi dugoočekivani GTA VI?

Otkrivena tajna Rockstara: Uskoro izlazi dugoočekivani GTA VI?

To može sugerisati da je radila na nekom drugom projektu u Santa Monica Studiju, a s obzirom na njeno iskustvo, taj projekt bi mogao biti značajan.

Naravno, ništa od ovoga ne potvrđuje da Ariel Lawrence radi na sljedećoj igri Santa Monica Studija ili da se radi o nekoj vrsti nastavka God of War Ragnaroka, ali s obzirom na njeno iskustvo u pisanju i produkciji igara za PS3 poput God of War 3 i Ascension, fanovi će i dalje morati čekati zvanične vijesti o sljedećoj God of War igri, piše Bajtbox.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije