Otkrivena tajna Rockstara: Uskoro izlazi dugoočekivani GTA VI?

0
Radiosarajevo.ba
Otkrivena tajna Rockstara: Uskoro izlazi dugoočekivani GTA VI?
Foto: Rockstar games / Naznake za GTA VI

Naznaka u vezi izlaska igre Grand Theft Auto VI od strane Rockstar Gamesa postala je viralna.

U nedjelju, 17. septembra, peti nastavak serijala GTA napunio je deset godina, a fanovi i sami kreatori igre su ovog vikenda koristili društvene mreže kako bi proslavili izlazak historijske igre.

Povodom godišnjice, Rockstar Games je objavio na svom Instagramu naslovnu sliku za 10-to godišnjicu Grand Theft Auto Online.

Napad na Baščaršiji: Žena spriječila džeparoša dok je pozirala za fotografiju

Napad na Baščaršiji: Žena spriječila džeparoša dok je pozirala za fotografiju

Međutim, jedan korisnik Xbox konzole vjeruje da su tvorci video igara koristili sliku da suptilno nagovijeste skori izlazak šeste igre.

U sada viralnom nizu objava, napisali su: "Rockstar Games suptilno nagovještavaju GTA VI sa slikom koju su objavili kako bi proslavili desetu godišnjicu GTA V, na kojoj se nalazi avion koji ide prema znaku VI, koji nije bio prisutan u originalnoj slici."

Kako bi GTA V izgledao u stvarnom životu

Kako bi GTA V izgledao u stvarnom životu

Zatim su postavili slike originalne objave i nove slike jednu pored druge, istakavši avione.

Pošto je originalna objava pregledana više od 1.6 miliona puta, autor originalne objave je odlučio nastaviti niz i objaviti sve naznake za koje smatra da ukazuju na skori izlazak GTA VI.

Jedan korisnik X.coma je rekao: "Mislim da je potpuno legitimno napraviti VI od tog električnog stuba. Izgleda gotovo savršeno kao VI. Nema šanse da je Rockstar to propustio primijetiti.

GTA V je originalno izdan od strane Rockstar Games-a 17. septembra 2013. godine putem PlayStation 3 i Xbox 360 platformi i od tada je postao 'finansijski najuspješniji naslov u medijima svih vremena'.

Da bi proslavili 10-tu godišnjicu Grand Theft Auto V, Rockstar je najavio da će se ove sedmice održati novi događaj u GTA Online.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije