The Evil Within: Igru (18+) koja utjeruje strah u kosti možete besplatno skinuti do 26. oktobra!

0
Radiosarajevo.ba
The Evil Within: Igru (18+) koja utjeruje strah u kosti možete besplatno skinuti do 26. oktobra!
Foto: Epic Games / The Evil Within

Igrica The Evil Within se može besplatno preuzeti do 26. oktobra 2023, a zatim će koštati 19,99 eura (više od 39 KM). Radi se o horor PC igri koja je ocijenjena s 4,5, što je odlična ocjena, a namijenjena je samo starijima od 18 godina, zbog scena koje se mogu vidjeti tokom igranja.

Igru je razvio Tango Gameworks, a režirao osnivač serije Resident Evil Shinji Mikami. The Evil Within je čisti horor s preživljavanjem. Kao detektiv Sebastian Castellanos borite se za opstanak s ograničenim resursima u uvrnutom svijetu noćnih mora.

Detektiv Sebastian traži mračnu istinu iza jezivog masovnog ubistva i njegove veze s poremećenim svijetom u kojem odvratna stvorenja lutaju među mrtvima. Suočavajući se sa nezamislivim terorom i boreći se za preživljavanje s ograničenim resursima Sebastian kreće na zastrašujuće putovanje kako bi otkrio ko je odgovoran.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Napetost i neugodnost dramatično rastu dok istražujete izmučeni svijet igre suočavajući se s prijetećim užasima, izbjegavajući okrutne zamke i upravljajući ključnim zalihama dok se borite da preživite uprkos neodoljivim izgledima.

Hodnici, zidovi, vrata i cijele zgrade mijenjaju se u stvarnom vremenu, zarobljavajući igrače u iskrivljenoj stvarnosti u kojoj se prijetnje mogu pojaviti u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg smjera. Budite pribrani i ciljajte mirno, detektive. Ovo je jezivi horor i donosi radnju koja ubrzava rad srca onima koji zakorače u The Evil Within.

The Evil Within

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije