Pogledajte kako bi GTA 6 izgledao u prošloj verziji ove videoigre

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako bi GTA 6 izgledao u prošloj verziji ove videoigre
Foto: Youtube / Reanimacija GTA 6 u GTA 5

U međuvremenu smo dobili i još vjerniju preobrazbu GTA 6 u GTA 5. Za razliku od prošlog videa, ovaj koristi mnogo modova, a autor kaže kako je proveo previše vremena u pokušaju da napravi što sličniji video te da sad više ne može ni pokrenuti videoigru bez rušenja sistema.

Prošle sedmice zvanično je otvorena rasprava o tome hoće li GTA 6 stvarno izgledati kako je to prikazano u prvom videu.

Mišljenja su različita, ali kako god bilo – ne može izgledati lošije od deset godina starog GTA 5. Najbolji dokaz za to je pokušaj oponašanja GTA 6 trailera u Grand Theft Auto 5.

Robert Dacešin proveo 24 sata zaključan u pećini u Bosni i Hercegovini

Robert Dacešin proveo 24 sata zaključan u pećini u Bosni i Hercegovini

Za taj video zaslužan je Youtube kanal GTA Belgium koji je posložio odgovarajuće prizore poput onih u viđenom GTA 6 traileru. Naravno, postoji čitav niz stvari koje se baš ne podudaraju – na kraju krajeva radi se tu o dva različita grada iz dvije različite videoigre.

Ipak, interesantno je ovo pogledati upravo iz perspektive vizuelne kvalitete. Koliko god da se GTA 5 još uvijek dobro drži, ovo nije ni blizu onoga što smo vidjeli u GTA 6. Stariji GTA tako djeluje pusto, isprano, statično i detaljima siromašno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije