Fanovi tvrde da su pronašli glumicu iz GTA 6: Otkriveno o kome se radi

0
Radiosarajevo.ba
Fanovi tvrde da su pronašli glumicu iz GTA 6: Otkriveno o kome se radi
Foto: Collage / Lucie iz GTA 6

Fanovi smatraju kako su pronašli glumicu koja je posudila svoj glas Lucie u GTA 6. To je Manni L. Perez. S obzirom na dokaze, kako kažu, stvar ima smisla.

Naime, osim što izgledom liči na Lucie, ima i skoro identičan glas, a ne možemo zanemariti ni raniju povezanost s Rockstarom. Doduše, za Rockstar je ranije radila naraciju tek jednog manje bitnog lika u GTA Online.

"Ono što radim sada je veliko, ali NDA…” izjavila je u nedavnom intervjuu. Ima li šta veće od GTA 6? Glas uporedite s Luciom iz GTA 6 trailera i to je to. To je ta glumica, kako tvrde, zaključit ćete. Isto kao i ostatak interneta, koji je požurio maltretirati ženu na društvenim mrežama.

Otvorena izložba “Antifašistički strip u Jugoslaviji”, od „Pionira“ do „Partizana"

Otvorena izložba “Antifašistički strip u Jugoslaviji”, od „Pionira“ do „Partizana"

Kada su prvi put posjetili Instagram profil glumice, Perez je imala manje od hiljadu pratitelja i mnogo fotografija. Danas su sve objave obrisane, a pratitelja preko četiri hiljade.

Zasigurno su uslijedili 'uleti' u chat i maltretiranja s informacijama o videoigri te se glumica tako pronašla u prilično neugodnoj situaciji, posebno ako je stvarno baš ona Lucia. Strogi NDA ugovor bit će tim teže ispoštovati, ali nagla slava koju donosi jedan GTA ugovor ima i svoju cijenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije