Nokia u filmu Za smrt nema vremena: Agentica 00 ulovljena pametnim telefonom

0
Radiosarajevo.ba
Nokia u filmu Za smrt nema vremena: Agentica 00 ulovljena pametnim telefonom
Foto: HMD Global / Lashana Lynch i Nokia

Britansku glumicu Lashanu Lynch, koja glumi 00 agenticu Nomi u Bond filmu "Za smrt nema vremena", snimio je social media telefon-ograf Ben Maclean, kao dio najveće marketinške kampanje kompanije HMD Global, doma Nokia telefona.

Bena na društvenim mrežama prati preko milion ljudi i poznat je po svojim fotografijama i trikovima.

"Snimanje, koje se odvijalo u legendarnim Pinewood Studios, sadrži Lashanu Lynch kao novu 00 agenticu Nomi i uređaj Nokia 8.3 u sceni koja je inspirisana Bond filmovima, kao i epske efekte i 15-metarsku konstrukciju koja Bena drži u zraku kako bi snimio najbolju fotografiju. Nokia 8.3 5G je 'jedini uređaj koji će ikad trebati'", saopćeno je.

Ove fotografije prate vijest objavljenu u martu da je HMD Global službeni partner 25. James Bond filma Za smrt nema vremena. Film sadrži nekoliko uređaja uključujući Nokia 8.3 5G, zaista globalni 5G1 pametni telefon spreman za budućnost, koji dolazi sa snažnom PureView četverostrukom kamerom sa ZEISS optikom i ikonu Nokia 3310 koju fanovi obožavaju.

Ovo partnerstvo omogućuje HMD Global da pokaže svoj status globalnog proizvođača AndroidTM telefona posvećenog sigurnosti, brzini i inovacijama, prema potrebama najzahtjevnijih korisnika.

Lashana Lynch, 00 agentica Nomi u filmu Za smrt nema vremena kazala je:

“Današnjica u kojoj živimo pruža nam najbolji uređaj u vlastitom džepu. Fantastično je što pametni telefoni mogu danas. Uzbuđena sam što mogu predstaviti ovaj novi pametni telefon uz početak prikazivanja filma Za smrt nema vremena u studenom, a Nokia 8.3 5G je dokaz da su Bond uređaji uvijek korak ispred ostalih".

“Malo kulturnih fenomena smješta tehnologiju u središte privlačnosti kao što to čini film Za smrt nema vremena. Posvećenost ovog filma inovacijama, u saradnji s fantastičnom tehnologijom ugrađenom u svaki Nokia telefon, čine naš uređaj jedinim koji će svako, čak i 00 agent, ikada trebati, i to čini ovo naše partnerstvo moćnim. Povjerenje, sigurnost i legendarna kvaliteta osnove su svakog Nokia telefona. Ponosni smo što činimo najnoviju tehnologiju dostupnom svakome i radujemo se što ćemo to naglasiti ovim partnerstvom”, istakao je Florian Seiche, predsjednik uprave HMD Global koja proizvodi Nokia telefone.

Pogledajte predstavljanje novog poglavlja Nokia telefona na Nokia Mobile YouTube i Nokia Mobile Facebook Page u 17 sati danas, uz mogućnost da osvojite 8.3 5G pametni telefon tako da odgovorite koji način snimanja je najbolji za noćne zadatke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije