Kupujete li na Amazonu? Isprobajte ovaj program i uštedite novac - i vrijeme

3
Radiosarajevo.ba
Kupujete li na Amazonu? Isprobajte ovaj program i uštedite novac - i vrijeme
FOTO: Pixabay / Ilustracija

Ako kupujete na Amazonu pod dojmom da ima najbolje cijene, onda možda nećete izvući maksimum iz svog novca.

Capital One Shopping su jedni od prvih koji su preuzeli nove alate za kupovinu i pronašli nejasne kupone. Nakon godina hakovanja online kupovine, odlučili su da naprave alat koji će to učiniti za njih — Capital One Shopping.

Dok kupujete na Amazonu, Capital One Shopping vam odmah pronalazi najbolju cijenu. Besplatna 2-dnevna dostava je odlična i, kao i svi ostali, uživali smo ne znajući koliko zapravo košta. Pa, pogodi šta? Nije besplatno premještati stvari s jedne lokacije na drugu, a taj trošak ulazi u cijenu koju plaćate.

Amazon navodno planira otpustiti 10.000 ljudi

Amazon navodno planira otpustiti 10.000 ljudi

Evo kako to funkcionira:

Dok kupujete na Amazonu, Capital One Shopping automatski radi u pozadini. Ako se pronađe bolja ponuda, odmah se pojavljuje obavijest. Pokazuje vam konačnu cijenu artikla (uključujući porez na promet + dostavu) i obavještava vas o datumu isporuke. Isti proizvod, samo jeftiniji.

Ponekad vam je potrebna narudžba za 2 dana, a u tim slučajevima Amazon Prime je odgovor. Međutim, realnost je takva da ako čekate još samo nekoliko dana čak i za polovinu svojih narudžbi, mjesečna ušteda uz Capital One Shopping bi platila vašu godišnju pretplatu na Prime.

Najbolji dio? Potpuno je besplatno. Nabavite Capital One Shopping za Chrome OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije