Zvijezda 'Peaky Blindersa' oglasila se nakon šokantnih fotografija: 'Nikoga nije briga za istinu…'

0
Radiosarajevo.ba
Zvijezda 'Peaky Blindersa' oglasila se nakon šokantnih fotografija: 'Nikoga nije briga za istinu…'
Foto: Instagram / Paul Anderson

Glumac Paul Anderson, najpoznatiji po ulozi Arthura Shelbyja u seriji Peaky Blinders, šokirao je izgledom na novim fotografijama.

Paparazzi su ga nedavno snimili na ulicama Londona u dosta zapuštenom izdanju.

Snimljen je kako izlazi iz trgovine s kroasanom u ruci, a izgledao je dosta mršavije nego inače.

Petak u Sarajevu: Vozačima uručena 645 prekršajna naloga

Petak u Sarajevu: Vozačima uručena 645 prekršajna naloga

Anderson je nedavno kažnjen zbog posjedovanja droge nakon što mu je policija pronašla crack i amfetamine te lulu za konzumiranje droge.

Nakon šokantnih fotografija koje su se proširile medijima, Anderson se javio na Instagramu kako bi najavio svoju novu seriju.

"Osjećam se blagoslovljeno i vraćam se na posao. Zahvalan sam što sam mogao prikazati lik za kojeg vjerujem da će izazvati šok kad se serija objavi. Također, želim zahvaliti svakome od vas širom svijeta za sve poruke ljubavi i podrške. Cijenim to. Uvijek zapamtite da nikoga nije briga za istinu kada je laž mnogo zabavnija od istine. Vratio sam se, ne brinite", napisao je.

Anderson je u Peaky Blindersima glumio jednog od glavnih likova, Arthura Shelbyja, starijeg brata Thomasa Shelbyja, kojeg je igrao Cillian Murphy

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije