Šokantne fotografije glumca iz hit serije obilaze svijet: Droga mu je uništila izgled

0
Radiosarajevo.ba
Šokantne fotografije glumca iz hit serije obilaze svijet: Droga mu je uništila izgled
Foto: IMDb / Paul Anderson poznat po ulozi Arthura Shelbyja

Paul Anderson zabrinuo je javnost izgledom na novim fotografijama, nakon što je osuđen za posjedovanje teških droga.

Glumac Paul Anderson, koji se proslavio ulogom Arthura Shelbyja u hit seriji Peaky Blinders, šokirao je izgledom na novim fotografijama.

Paparazzi su ga ovoe sedmice ulovili na ulicama Londona u poprilično zapuštenom izdanju, nakon što je u pekari kupio pecivo i kafu, a fotografije su brzo obišle svijet.

Kako i gdje zamijeniti oštećenu novčanicu u BiH?

Kako i gdje zamijeniti oštećenu novčanicu u BiH?

Ovo je prvi put da je snimljen u javnosti otkako je policija u njegovom posjedu pronašla crack i amfetamine te lulu za konzumiranje droge.

Paul je u januaru pred sudom priznao posjedovanje droge, koje su, očigledno, ostavile i veliki trag na njegovu izgledu i zdravlju.

Kreatori serije Peaky Blinders, koji trenutno rade na istoimenom filmu, zabrinuti su da bi sve to moglo imati i veliki utjecaj na radnju i gledanost.

"Paulova osuda sigurno će stvoriti probleme jer neće biti lako napraviti Peaky Blinders bez jednog od ključnih likova, a s druge strane ni on ne može ponoviti svoju ulogu kao da se ništa nije dogodilo", kazao je izvor za Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije