Zbog ovoga mnogi su uvjereni da će Meghan iduće godine opet roditi

Radiosarajevo.ba
Zbog ovoga mnogi su uvjereni da će Meghan iduće godine opet roditi
Foto: CNN / Princ Harry i Meghan Markle sa sinom

Iako nije prošlo ni mjesec dana od rođenja prvog djeteta Meghan Markle i princa Harryja, šuškanja o idućem djetetu već su počela.

Štaviše, kladionice svakodnevno zaprimaju popriličan broj uplata vezanih uz mogući termin rođenja njihovog drugog djeteta. 

Kladionice Coral smatraju kako su najveći izgledi da vojvotkinja drugo dijete rodi tokom iduće godine, odnosno da trudnoću obznani javnosti već tokom ove godine, piše Metro.

"Gotovo je sigurno da će Meghan i Harry proširiti svoju porodicu u sljedećih nekoliko godina i mislimo da će se sljedeća trudnoća dogoditi već iduće godine", izjavio je glasnogovornik Corala, Harry Aitkenhead

No do takvog zaključka nisu došli slučajno.

"Posljednjih nekoliko godina novi članovi kraljevske porodice stižu s malim razmakom i vrlo brzo pa je koeficijent 8-1 da će i Meghan već do kraja ove godine najaviti kako je beba broj dva na putu", objasnio je Aitkenhead. 

S obzirom na to da je Markle rodila tek nedavno može se činiti pomalo neobično već razmišljati o njenoj idućoj trudnoći, ali ne morate biti vojvotkinja i pod stalnim povećalom javnosti da biste slična nagađanja okusili i na vlastitoj koži. Naime, većina žena se s takvim pitanjima susretne gotovo odmah nakon porođaja.

Ipak, ljekari preporučuju da žene čekaju najmanje 12 mjeseci između trudnoća, a neke studije pokazuju da je razmak od 18 do 24 mjeseca idealan, javlja Index

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije