Meghan Markle do oltara će dopratiti otac Thomas

Radiosarajevo.ba
Meghan Markle do oltara će dopratiti otac Thomas
Foto: EPA / Meghan Markle
Nakon brojnih nagađanja u medijima, Kensingtonska palača je potvrdila da će zaručnicu princa Harryja, Meghan Markle do oltara dopratiti njezin otac Thomas Markle (73), prenose britanske novine i portali.

On će u London doputovati prije 19. maja te će se u Londonu upoznati s članovima kraljevske obitelji. 

No do crkve svetoga Jurja u Windsoru Meghan će se dovesti u automobilu s majkom Doriom Ragland, gdje će je dočekati otac, a potom i otpratiti do oltara. 

Doria Raglan i Thomas Markle u braku su bili devet godina, a razveli su se 1988.  Kensingtonska palača saopćila je da je iznimno važno da oboje Meghaninih roditelja učestvuju u organizaciji njenog vjenčanja.

Objava je uslijedila samo dan pošto je Meghanin polubrat uputio otvoreno pismo princu Harryju u kojemu mu sugerira kako još nije kasno da otkaže vjenčanje i shvati da njegova sestra nije žena za njega.

U istome je pismu Thomas Markle mlađi, sin iz Markleova prvoga braka istaknuo da Meghan na vjenčanje nije pozvala vlastitu obitelj. U saopćenju iz Kensingtonske palače stoji da će prije velikoga dana Thomas Markle i Doria Ragland upoznati kraljicu Elizabetu II., princa Filipa, princa od Walesa, vojvotkinju od Cornwalla te vojvodu i vojvotkinju od Cambridgea.  Očekuje se da među učesnicima vjenčanja budu princ George i princeza Charlotte, a prince Louis, rođen 23. aprila, prema pisanju medija, ostat će s dadiljama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije