Užasno djetinjstvo Kevina Spaceya: Otac nacista godinama silovao starijeg brata

Radiosarajevo.ba
Užasno djetinjstvo Kevina Spaceya: Otac nacista godinama silovao starijeg brata
Dugo skrivana tajna o privatnom životu Kevin Spaceya srušila se kao mjehur od sapunice nakon skandala vezanog uz optužbe Anthonyja Rappa da ga je slavni glumac seksualno uznemiravao.

Spacey je priznao da je homoseksualac, što je otvorilo lavinu reakcija. So na živu ranu je ispovjest Randalla Fowlera, starijeg brata slavnog glumca, koji je novinarima opisao traumatično djetinjstvo Spaceya.

Njihov otac Thomas Geoffrey Fowler, pripadnik američkog nacističkog pokreta, brutalno je silovao Randalla Fowlera tokom perioda njegove adolescencije. 

U intervjuu iz 2004. godine Randall Fowler opisao je "mrak" u njihovoj porodičnoj kući. Randall Fowler je rekao da ga je otac silovao od 12. do 16. godine života, dok se Spacey zatvarao u sebe, kako bi izbjegao nevolje. 

"Kevin se zatvarao u emotivni balon, kako bi izbjegao da se i njemu isto ne desi. Bio je toliko odlučan da izbjegne batine da je postao potpuno prazan. Više nije imao nikakva osjećanja", ispričao je njegov brat. 

Fowler kaže da je njihov otac bio tako monstruozan, da su ga među sobom zvali Stvor. Zbog njegovih užasnih postupaka izbjegavao je da ima djecu u strahu da je možda naslijedio očeve "gene seksualnog predatora". 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije