Kevin Spacey se izvinio zbog nepriličnog ponašanja i objavio da je gay

Radiosarajevo.ba
Kevin Spacey se izvinio zbog nepriličnog ponašanja i objavio da je gay
EPA / Kevin Spacey
Nakon što je glumac Anthony Rapp optužio slavnog Kevina Spaceya za seksualno uznemiravanje dok je bio dijete, davne 1986. godine, oglasio se i Spacey na Twitteru.

Kazao je kako je užasnut time što je Rapp izjavio, te da se "zaista ne sjeća tog incidenta, obzirom da se dogodilo prije 30 godina".

"No, ako sam se zaista tako ponašao, dugujem mu najiskrenije izvinjenje za moje pijano ponašanje i osjećaje koje je nosio sa sobom svih ovih godina", napisao je glumac.

Spacey koji je svih ovih godinama štitio svoju privatnost, prvi put je javno objelodanio da sada živi kao deklarirani gay muškarac.

"Ova priča me potakla da se izjasnim o drugim stvarima u svom životu. Tokom godina sam imao romantične veze sa muškarcima i ženama, volio sam i imao romantične susrete sa muškarcima, i sada sam odabrao da živim kao gay muškarac. Želim da živim otvoreno, ali i da preispitam svoje ponašanje tokom godina", dodao je glumac.

Inače, Rapp je bio dječiji glumac 1986. godine kada je sreo Spaceya dok su glumili na Broadwayu. Kevin ga je pozvao na zabavu u svom stanu, a pošto je mladiću bilo dosadno on je otišao u jednu sobu i gledao TV. Kad su gosti otišli, prisjetio se, Kevin mu je prišao i podigao ga "kao mladu", a potom se "trljao od njega". Rapp se uspio izvući i pobjegao je odatle.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije