Urnebesan savjet Harrisona Forda za dug i uspješan brak

Radiosarajevo.ba
Urnebesan savjet Harrisona Forda za dug i uspješan brak
Foto: EPA / Calista Flockhart i Harrison Ford

Zaboravite bračna savjetovališta i terapije za parove, Harrison Ford ima savjet za dugotrajan brak i vrlo je jednostavan, prenosi CNN.

"Ne razgovarajte, klimajte glavom", našalio se sedamdesetsedmogodišnji glumac u jednom intervjuu.

Ford i njegova žena, Calista Flockhart (55), približavaju se svojoj 10. godišnjici braka, a zajedno su skoro 18 godina. To je nešto što je zaista teško vidjeti među holivudskim parovima…

Njih dvoje su se prvi put sreli 2002. godine, na dodjeli Zlatnog globusa, a vjenčali su se osam godina kasnije. Ford ima četvero djece iz prethodna dva braka, a Flockhart ima usvojenog sina.

I dok bi neki vidjeli prepreku u razlici u godinama između njih, koja iznosi 22 godine, glumica je u jednom intervjuu 2017. godine rekla da se to pitanje u njihovoj vezi nikada nije postavljalo.

"Istina je da se ja nekada osjećam mnogo starijom od Harrisona", rekla je Calista.

I Harrison Ford je otkrio kako održava čvrstu vezu sa svojom ženom. Recimo, kako ima pilotsku dozvolu već 25 godina, on voli letjeti. Ali prije nego što ode, on se prvo uvjeri da je završio sve svoje obveze.

Kako je sam glumac rekao, on provodi dosta kvalitetnog vremena sa ženom na njihovom ranču u Wyomingu kada ne radi u Los Angelesu.

Ford je, tokom svoje karijere duge 50 godina, igrao neke od ikonskih uloga, kao što su Han Solo u Ratovima zvijezda i Indiana Jones, za kojeg je potvrdio da će ga glumiti i u petom nastavku. Ipak, kako je rekao, uspjeh mu nije došao bez napornog rada.

"Nisam doživio uspjeh preko noći. Potrošio sam 15 godina prije nego što sam doživio neki pravi, primjetan uspjeh. Mislim da sebi mogu dati zasluge za ustrajnost", završava Ford.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije