Transformacija holivudske dive ostavila ljude bez teksta

0
Radiosarajevo.ba
Transformacija holivudske dive ostavila ljude bez teksta
Foto: EPA-EFE / Renee Zellweger

Renée Zellweger ponosno nosi titulu jedne od kraljica transformacija u glumačkom svijetu. Zbog uloga se već nekoliko puta transformisala, a ovog puta u transformaciji joj je pomoglo specijalno odijelo namijenjeno glumcima, a sve zbog uloge u novoj seriji The Thing About Pam

Fat suit je često korišteno u holivudskoj industriji, a glumcima pomaže da prividno nabace kilograme koji su im neophodni za ulogu.

Kod Rene je ovo odijelo savršeno obavilo posao jer niko od prolaznika nije shvatio da im je pred očima holivudska zvijezda. 

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Renée Zellweger  - undefined

Foto: Profimedia: Renée Zellweger

Najpopularnija transformacija koju je Renee izvela bila je za potrebe kultnog filma Dnevnik Bridget Jones's. Renee se tada nije poslužila odijelom, već je zaista nabacila višak kilograma kako bi dočarala lik Bridget Jones.

Inače, Renee je trenutno u vezi sa britanskim voditeljem Antom Anstedom koji je od nje mlađi 10 godina, što je zaintrigiralo njene fanove. 

Ipak, više je komentara izazvala u ulozi prezentera na ovogodišnjoj dodjeli Oskara kada se ponovo susrela s kritikama da je estetskim zahvatima ponovo previše izmijenila svoj lik, piše Blic.rs

Ovo nije prvi put da je Renee šokirala fanove svojim izmenjenim likom, zapravo svaki put iznova na crvenom tepihu ostavlja utisak da je preterala sa zahvatima. Na takve glasine se nije posebno osvrtala, osim što je jednom prilikom istakla da "stari i da je srećna", i da zato i izgleda drugačije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije