Tom Hanks se na TV-u pojavio ćelav i ispričao kako se liječio od koronavirusa

Radiosarajevo.ba
Tom Hanks se na TV-u pojavio ćelav i ispričao kako se liječio od koronavirusa
Printscreen / Tom Hanks

Glumac Tom Hanks (63) našao se u ulozi voditelja emisije "Saturday Night Live", gdje je ispričao kako je izgledalo njegovo liječenje od koronavirusa, ali i kakav mu je život nakon što je isti pobijedio.

Sestra Toma Hanksa otkrila: Pričala sam s bratom, ne osjeća se sjajno

Glumac Tom Hanks i supruga Rita Wilson nedavno su pušteni iz bolnice nakon što su se izliječili od novog soja koronavirusa COVID-19 u Australiji. Unatoč tome što na društvenim mrežama nastoje širiti pozitivu, sestra Toma Hanksa Sandra Hanks Benoiton priznala je da glumac i nije baš najbolje. "Pričala sam s bratom.

"Ne brinite se, obrijana kosa je zbog uloge, raste sporo. Jako je dobro biti ovdje, ali isto tako i čudno, voditi "Saturday Night Live", od kuće. Čudno je vrijeme za šale, ali pokušavati biti smiješan je poenta ove emisije", rekao je Hanks. 

No, Hanksova naredna izjava nikome nije bila smiješna.

"Niko ne želi biti uz mene jako dugo i ljudima je neprijatno da budu pored mene", rekao je Hanks.

I ovoga puta je oduševio.

"Ovo odijelo je prvo što sam obukao, a da nije trenirka, od 11. marta. Supruga mi je pomogla da ga obučem, jer sam zaboravio kako dugmići funkionišu", našalio se Hanks.

Pogledajte: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije