Nakon izolacije u Australiji: Tom Hanks i Rita Wilson vratili se u Los Angeles

Radiosarajevo.ba
Nakon izolacije u Australiji: Tom Hanks i Rita Wilson vratili se u Los Angeles
Foto: Printscreen / Tom Hanks i Rita Wilson

Tom Hanks i Rita Wilson, prvi holivudski par koji je bio pozitivan na testiranje koronavirusa, vratili su se sretno kući iz daleke Australije, gdje su, oporavljajući se u karantinu, proveli skoro dvije sedmice.

Tom i Rita vratili su se u Los Angelesu privatnim letom, sjajno raspoloženi i sa smiješkom na licu snimljeni su na aerodromu, odakle su se sami automobilom zaputili kući.

Nakon dijagnoze, sve do sada nisu smjeli napuštati Australiju, gdje su se zarazili i gdje je Tom snimao novi film o Elvisu Presley, u kojem igra ulogu menadžera pokojnog kralja roka i pukovnika Toma Parkera, ali je snimanje trenutno obustavljeno.

„Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove. Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni“, napisao je Hanks na društvenim mrežama.

Iz izolacije su se javljali porodici, prijateljima i fanovima putem društvenih mreža, a kako su sami priznali, nisu, srećom, osjećali teške posljedice zaraze. Ipak, sada ih očekuje nova izolacija kod kuće, jer se virus nezaustavljivo širi Sjedinjenim Američkim Državama.

„Hvala svim pomagačima. Brinimo se o sebi i o drugima. Hanks“, napisao je Tom na profilu na Instagramu nakon što su on i Rita dobili hiljade poruka podrška.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije