Tom Hanks objavio fotografiju iz izolacije i opisao kako se osjeća!

Radiosarajevo.ba
Tom Hanks objavio fotografiju iz izolacije i opisao kako se osjeća!
Instagram / Tom Hanks sa suprugom Ritom

Proslavljeni američki glumac Tom Hanks, oglasio se na svom Instagram nalogu sa fotografijom iz izolacije, gdje se nalazi nakon što mu je potvrđeno da ima novi soj koronavirusa - COVID-19

COVID-19: Oboljeli i Tom Hanks i njegova supruga

Američki glumac i oskarovac Tom Hanks i njegova supruga, glumica Rita Wilson, pozitivni su na COVID-19, objavio je Hanks u srijedu na društvenim mrežama. Hanks je na Twitteru napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji gdje radi na filmu nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.

On je objavio fotografiju sa suprugom Ritom Wilson i kratko saopćenje:

"Hej ljudi... Rita i ja želimo da se zahvalimo svima ovdje u Australiji koji se tako dobro brinu o nama. Imamo COVID-19 i u izolaciji smo da ga ne proširimo na još nekog. Postoje ljudi kod kojih bi taj virus mogao da dovede do veoma ozbiljnih bolesti. Idemo dan po dan. Svi mi možemo nešto da učinimo i to tako da slijedimo uputstva stručnjaka i da se brinemo o sebi i jedni o drugima, zar ne?", napisao je proslavljeni glumac.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije