Tetovaže posvećene bivšima: Kako su ih se slavni riješili

Radiosarajevo.ba
Tetovaže posvećene bivšima: Kako su ih se slavni riješili
Ljubav na prvi pogled, strastvena veza koja se pretvara i u brak. Misleći da će trajati vječno, mnogi se odluče za trajni simbol ljubavi i vjernosti.

Tetovažom imena, nadimka ili datuma vjenčanja žele svima pokazati koliko se vole, sve dok ljubavi ne dođe kraj, a s njom mora nestati i tinta, prenosi Tportal.

Angelina Jolie

angie.jpeg - undefined

Njihov brak bio je poprilično neobičan i trajao je tek tri godine. Smatrajući to vrlo romantičnim činom, Angelina Jolie nagovorila je svog drugog supruga Billyja Boba Thorntona da oko vrata nose krv jedno drugoga. Iz ljubavi prema njemu na lijevoj je nadlaktici tetovirala njegovo ime, a nakon prekida, tetovažu je prekrila koordinatama gradova u kojima su rođena njena djeca.

angie1.png - undefined

Johnny Depp 

johnny.png - undefined

Nakon što je 1993. prekinuo s kolegicom Winonom Ryder, Johnny Depp prekrio je tetovažu koju joj je posvetio. Iz "Winona Forever" tetovaža je postala "Wino Forever".

Isto se dogodilo i nakon razvoda od Amber Heard. Samo za nju na prstima desne ruke tetovirao je riječ "Slim", što je bio njen nadimak. Nakon prekida slovo L pretvorio je u C te je riječ postala "scum", što bi na našem značilo "šljam".

johnny1.png - undefined

Kaley Cuoco

kaley.png - undefined

Zvijezda serije Teorija velikog praska Kaley Cuoco mislila je da je Ryan Sweeting ljubav njenog života. Stoga je na leđima, ispod vrata, tetovirala datum vjenčanja. No brak nije potrajao. Par se rastao u septembru 2015. godine, a Kaley je tada shvatila da mora ukloniti i tetovažu. Stoga ju je prekrila slikom, vjerovali ili ne - moljca.

kaley1.png - undefined

Denise Richards

denise.png - undefined

Ljubav i brak glumaca Denise Richards i Charlieja Sheena bili su izrazito burni. Svoju ljubav prema suprugu pokušala je istaknuti i tetovažom na lijevom gležnju, gdje je stajalo njegovo ime. Rastali su se 2006. godine, a lijepa Denise ime je prekrila slikom vile.

denise1.png - undefined

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije