Mariah Carey ispod božićnog drvca govori o pucnjavi u Las Vegasu

Radiosarajevo.ba
Mariah Carey ispod božićnog drvca govori o pucnjavi u Las Vegasu
Kako bi promovirala svoje skorašnje nastupe za Božić, koji bi se trebali održati u Londonu i Parizu, pop diva Mariah Carey bila je posebna gošća u emisiji 'Good Morning Britain' voditelja Susanne Reid i Piersa Morgana.

Baš poput prave dive, Mariah Carey u show se javila uživo iz svog doma na Beverly Hillsu pokušavajući, vjerovatno, izgledati seksi dok je poluležeći na kauču odgovarala na pitanja. Ono što je gledatelje zaprepastilo božićno je raspoloženje u njenom domu.

Iako se zna da Amerikanci svoje domove krenu ukrašavati puno ranije od ostatka svijeta, razmažena pjevačica odlučila je već s prvim danima oktobra uživati u okićenoj jelki.

Tokom intervjua, u kojem je Mariah svojim nazalnim i usporenim glasom govorila o nadolazećim nastupima, dogodila se vanredna vijest o pucnjavi na koncertu u Las Vegasu.

Naravno, Mariah nije bila ni najmanje upućena u ono što se dogodilo, pa je pitala voditelja je li napadač uhapšen. Totalno zbunjenog izraza lica izrazila je žaljenje i rekla kako moli za sve žrtve.

Cijeli intervjuu i sve oko njega nije se svidjelo ljudima širom svijeta, koji su svoje nezadovoljstvo iskazali putem društvenih mreža. Većini njih nije bilo jasno zašto intervju nije iste sekunde prekinut kada se doznalo o pucnjavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije