Svijet bruji o suđenju Gwyneth Paltrow: 'Nabio mi se s leđa, njegove skije su mi raširile noge...'

0
Radiosarajevo.ba
Svijet bruji o suđenju Gwyneth Paltrow: 'Nabio mi se s leđa, njegove skije su mi raširile noge...'
Foto: EPA - EFE / Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow (50) šokirala je i prilično zbunila prisutne u sudnici u Utahu, ali i sve koji su suđenje uživo pratili online, kad je sinoć posvjedočila da je prilikom sudara na skijaškoj stazi pomislila da ju neko pokušao silovati.

Doktor Terry Sanderson je tužio slavnu američku glumicu zbog skijaške nesreće koja se u februaru 2016. dogodila u Deer Valley Resortu u Utahu zbog čega od Oscarovke traži 300 hiljada dolara. Tvrdi da se ona zaletjela u njega na stazi nakon čega je zadobio trajno oštećenje mozga, slomljena su mu četiri rebra, a zbog traume je pao u depresiju. Nakon sudara je, tvrdi, urlala na njega i otišla bez da mu je pružila neku vrstu pomoći.

Paltrow koja je svjedočila sinoć ipak tvrdi da je on taj koji se zaletio u nju i to s leđa dok se spuštala niz stazu na planini.

Afan Kalamujić: Bosna i Hercegovina bi mogla ostati bez milijardu eura

Afan Kalamujić: Bosna i Hercegovina bi mogla ostati bez milijardu eura

"Njegovo tijelo me pritisnulo straga pa sam se doslovno zaledila od straha. Skijama mi je ušao među noge i nabio se na mene pa sam u jednom trenutku pomislila da se događa nešto perverzno i čudno", rekla je Paltrow i odmah nastavila da nikako Sandersona ne optužuje za seksualni napad.

S obzirom da su u sudnici svi ostali pomalo začuđeni, Sandersonova advokatica je upitala glumicu kako je znala da se radi o muškarcu ako je on njoj prišao s leđa.

"Osjetila sam težinu cijelog njegovog tijela na sebi, a zvukovi stenjanja koje sam čula su tipično muški", objasnila je glumica.

S obzirom da ju je Sanderson optužio da mu nakon sudara nije pomogla i da je urlala na njega hollywoodska ljepotica priznala je da bila ljuta.

"Ne sjećam se jesam li urlala, ali bila sam bijesna. Osjetila sam kako su mi njegove skije raširile noge. Još neko smo vrijeme jurili niz padinu a onda smo pali", zaključila je, prenosi Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije