Kći Toma Cruisea uskoro upisuje fakultet. Otac i dalje ne sudjeluje u njenom životu

0
Radiosarajevo.ba
Kći Toma Cruisea uskoro upisuje fakultet. Otac i dalje ne sudjeluje u njenom životu
Foto: EPA - EFE / Tom Cruise i Katie Holmes sa kćerkom

SUuri Cruise (16), kći Katie Holmes i Toma Cruisea, počela se prijavljivati za fakultete, a u odabiru joj pomaže majka, ali ne i slavni otac jer "on nije dio njezinog života".

Suri, koja će sljedeći mjesec napuniti 17 godina, "poslala neke prijave" i da naginje studiranju mode na Sveučilištu Fordham u New Yorku, a taj bi se izbor njezinoj majci Katie vrlo svidio, pišu britanski mediji.

"Suri se prijavljuje na fakultete posvuda. Katie stvarno želi ostati u New Yorku kako bi mogle biti blizu jedna drugoj. Iako je jako ponosna na nju, također je izrazito zaštitnički nastrojena", ispričao je izvor.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Dok glumica aktivno pomaže kćeri s prijavama za koledž, otac tinejdžerice Tom Cruise otuđen je od svoje kćeri još od 2013., odnosno godinu dana nakon što su se on i Katie razveli. U vrijeme njihova razlaza objavljeno je da je Katie odlučila raskinuti brak strahujući da će svoju kćer odgajati kao scijentologinju zbog religije kojoj je Tom nevjerojatno posvećen.

"Suri više ne poznaje svog oca. Nije provodila vrijeme s njim desetak godina"

Njezina odluka o napuštanju religije, kao i braka, izazvala je velik razdor među bivšim supružnicima, zbog čega se odnos Toma i Suri s godinama sve više pogoršavao i sve su udaljeniji. "Suri više ne poznaje svog oca i nije provodila vrijeme s njim već desetak godina", naveo je insajder i dodao da "ne gleda njegove filmove" i da "on ne sudjeluje u njezinu životu".

Međutim, izvor je naglasio da će Tom platiti troškove školarine, prema sporazumu o razvodu s bivšom glumicom. "Prema dokumentima o razvodu, Tom je pristao plaćati Katie 400 hiljada dolara mjesečno dok Suri ne napuni 18 godina", otkrio je izvor.

Dokumenti također navode da je Tom pristao platiti sve Surine troškove, uključujući "medicinske i zubarske troškove, osiguranje, obrazovanje, koledž i ostale izvanškolske troškove". "Tom je uvijek ispunjavao svoje obaveze kada su u pitanju financije za Katie i Suri", opisao je izvor i dodao da glumac ipak nije ostao prisutan u životu svoje kćeri.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije