Cameron Diaz se vraća u glumačku penziju: 'Mrzi biti daleko od svoje kćerke'

0
Radiosarajevo.ba
Cameron Diaz se vraća u glumačku penziju: 'Mrzi biti daleko od svoje kćerke'
Foto: Facebook / Cameron Diaz

Povratak glumi iz penzije za Cameron Diaz nije bio dugog vijeka, jer glumica je, navodno, odlučila zauvijek okončati svoju karijeru nakon što završi snimanje Netflixovog filma Back In Action s Jamiejem Foxxom, kako bi se fokusirala na odgoj trogodišnje kćerkice Raddix.

"Radni dan od deset sati bio je previše za nju, a i mrzi biti daleko od Raddix. Cameron Diaz voli biti mama više od ičega na svijetu", ispričao je izvor blizak glumici za britanske medije.

Njezin suprug, Benji Madden, podržava njenu glumačku karijeru, ali vrijeme koje je provodila na setu i njemu je bilo previše.

Raiffeisen dobitnik dvije prestižne nagrade za najbolju banku u Bosni i Hercegovini

Raiffeisen dobitnik dvije prestižne nagrade za najbolju banku u Bosni i Hercegovini

"Iako je mogla viđati obitelj dok je snimala film, to jednostavno nije to", tvrdi insajder.

Inače, 50-godišnja Diaz i šest godina mlađi Madden vjenčali su se 2015., a postali roditelji djevojčice Raddix 2019. Godinu prije nego što će postati mama, Diaz je potvrdila kako napušta glumu i povlači se u penziju.

Cameron Diaz nakon što se povukla iz glume, posvetila se porodici: 'Izazovno je'

Cameron Diaz nakon što se povukla iz glume, posvetila se porodici: 'Izazovno je'

Upravo zato, slavna je glumica iznenadila svoje obožavatelje najavivši svoj glumački povratak kako bi zaigrala uz 55-godišnjeg Jamie Foxxa u Netflixovoj akcijskoj komediji, koja bi trebala biti puštena tokom 2024.

Film u režiji Setha Gordona navodno je bio dodatno opterećen dramom na samom snimanju, jer Foxx je, priča se, imao ispad bijesa na setu, zbog čega je otpustio izvršnog producenta, dva reditelja i svog vozača.

Kako bilo, izvor blizak Diaz potvrdio je kako je glumica i dalje u dobrim odnosima s Foxxom i kako njegov navodni "slom" nije imao ništa s njenom odlukom da ponovo ode u glumačku penziju nakon ovog projekta.

"Kada ste na poziciji autoriteta, ponekad morate odlučiti otpustiti ljude koji ne dijele istu viziju kao vi. No, bilo bi nevjerovatno iznenađenje da je to izazvalo bilo kakvu napetost između Jamieja i Cameron.

Ona je poslovna žena i shvata da je to ponekad potrebno, a iskreno, Jamie je jedini razlog zbog kojeg radi ovaj film i oni su još uvijek vrlo bliski", ispričao je neimenovani izvor, dodajući kako Diaz "mrzi dramu i sukobe", koji idu uz bok radu u Hollywoodu.

"To je, prije svega, razlog što je napustila glumu. Ona se je već dokazala u filmskoj industriji i nema više što kome dokazivati", napomenuo je isti izvor.

Foxx i Cameron poznaju se godinama i ranije su sarađivali. Tako su 1999. oboje glumili u filmu Samo igra, a 2014. udružili su snage u remakeu filma Annie, piše Jutarnji list

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije