Benji Madden muškarac zbog kojeg se Cameron Diaz odrekla glumačke karijere

Radiosarajevo.ba
Benji Madden muškarac zbog kojeg se Cameron Diaz odrekla glumačke karijere
Foto: Profimedia.hr / Cameron Diaz / Benji Madden

Cameron Diaz svojedobno je bila jedna od najpopularnijih i najbolje plaćenih filmskih zvijezda Hollywooda, no to je vrijeme sada, čini se, daleko iza nje jer je pronašla muškarca koji ju je pretvorio u sretnu suprugu i kućanicu te zbog kojeg se odrekla dugogodišnje glumačke karijere.

Punog imena Benjamin Levi Madden, poznatiji pod nadimkom Benji, američki je gitarista i muzičar benda Good Charlotte, koji je osnovao s bratom blizancem Joshom prije 22 godine.

Cameron Diaz / Benji Madden - undefined

Foto: Profimedia.hr /  Benji Madden / Cameron Diaz 

Javnosti nije toliko poznat jer je većinu svojih uspješnih projekata radio iz sjene.

Osim kao muzičar, već godinama radi kao producent, pa je stvorio mnoge hitove za brojne poznate pjevače i pjevačice, a svojevremeno je s bratom osnovao producentsku kuću The Madden Brothers.

No Benji javnosti postaje mnogo poznatiji kada započinje ljubavnu romansu s holivudskom miljenicom Cameron Diaz.

Životnu sreću pronašao je s Diaz, koju je upoznao u proljeće 2014., a već za Božić iste godine mediji su doznali da su se zaručili. Glumica i muzičar bili su toliko sigurni u svoju ljubav da su se već u januaru 2015. iznenada vjenčali, samo osam mjeseci otkada su prohodali.

Cameron Diaz / Benji Madden - undefined

Foto: Profimedia.hr / Cameron Diaz 

Bilo kako bilo, par je početkom ove godine proslavio treću godišnjicu braka, a 45-godišnja glumica u rijetkim intervjuima koje je davala otkada je pronašla ljubav svog života isticala je koliko je sretna s Maddenom.

Zbog svog Benjija, kako ga od milja zove, poznata plavuša odrekla se dugogodišnje glumačke karijere koja joj je osigurala bogatstvo i status u Hollywoodu.

Posljednji projekt odradila je prije četiri godine, remake mjuzikla Annie

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije