Cameron Diaz nakon što se povukla iz glume, posvetila se porodici: 'Izazovno je'

0
Radiosarajevo.ba
Cameron Diaz nakon što se povukla iz glume, posvetila se porodici: 'Izazovno je'
Foto: standard.co.uk / Cameron Diaz

Holivudska zvijezda Cameron Diaz (49) gostovala je u u showu Kelly Clarkson (40) te otkrila kako majčinski život nije jednostavan.

Priznala je kako ponekad 'izgubi živce' u odgoju dvogodišnje kćerkice Raddix, koju je dobila u braku s muzičarem Benjijem Maddenom (47).

"Uistinu je izazovno", iskreno je rekla glumica te dodala kako u tim situacijama pokušava ostati čiste glave, piše 24sata.hr.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Ako puknete, samo recite: "O Bože, mama je poludjela i nije mislila to ti reći, pogotovo ako sam ti povrijedila osjećaje ili uznemirila te. Želim da znaš da je i mama samo ljudsko biće", rekla je Cameron.

Cameron Diaz povukla se iz glume kako bi se mogla posvetiti porodici.

"Ne žele namjerno biti zločesti. Moj posao je da joj pomognem pronaći joj riječi da izrazi svoje emocije, svoje iskustvo ili kroz što prolazi i da lakše prođe kroz to što se ne može izraziti", rekla je.

Njena glumačka karijera trajala je od 1994. do 2014. Diaz je glumica u desecima filmova, a četiri je puta bila nominirana za Zlatni globus. Govori kako joj je sada duša mirna i da se napokon može posvetiti sebi, daleko od svjetla reflektora.

Istaknula je u podcastu Gwyneth Paltrow (47) 'In goop Health: The Sessions' 2020. kako je radila po 12 sati dnevno te nije stizala misliti na sebe i svoje bližnje. Takav način života nije joj odgovarao. Ranije je objasnila kako je dugo bila u centru pozornosti i da joj je drago što je to vrijeme iza nje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije